Už žádná žena nebude trpět jako Basiková! Navíc může vyhrát diamant! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Už žádná žena nebude trpět jako Basiková! Navíc může vyhrát diamant!

Bára Basiková jako brunetka
Bára Basiková jako brunetka (Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Tatam je zoufalství žen, které si odbarví své kadeře na platinovou blond a poté si své rozhodnutí rozmyslí. Ztmavit takové vlasy se totiž doposud rovnalo zázraku a na své vlastní vlasy to zažila i zpěvačka Bára Basiková.

„Musela jsem si vlasy prostě nechat odrůst. Do té doby, než mi blond odrostl natolik, abych se mohla ostříhat, jsem nosila různé pokrývky hlavy. Žádný kadeřník si na ztmavení netroufl,“ prozradila před časem Basiková, která se trápila bezmála půl roku!

Díky nové technice diamant ale už žádná žena nemusí trpět. A pokud na tuto techniku tento týden od 4. do 10.června přijdete do jakéhokoliv salonu Franck Provost můžete pravý diamant dokonce vyhrát! Každá pobočka bude mít svou šťastnou majitelku okouzlujícícho šperku!

Při každém barvení či melírování Vám bude nabídnuta krabička luxusních sladkostí – trio makronek známého francouzského pekařství a cukrářství Paul v barvách tří exkluzivních technik Franck Provost: vanilková „balejáž 2 zlata“, karamelová „benátská ambra“ a čokoládová „hnědý kašmír“.

Každá z krabiček skrývá i unikátní hrací kód, který vhodíte do zapečetěné schránky na recepci salonu. Po ukončení akce bude pod notářským dohledem v každém salonu vylosován jeden vítězný kód, jehož majitelka získá opravdový
diamant! Barvené nebo melírované vlasy nyní získají zrcadlově blyštivý lesk, nevídaně krásný odstín a hedvábný efekt na dotek. Služba „diamant“ se aplikuje mezi dvěma barveními pro okamžité oživení barevného odstínu vlasů a zvýšení lesku.



Autor:  nik

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.