Bartošová v depresích: Odmítá vyjít z domu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bartošová v depresích: Odmítá vyjít z domu!

Bartošová se opět uzavřela ve své vile.
Bartošová se opět uzavřela ve své vile. (Aha! – David Kundrát)

Psychicky narušená zpěvačka Iveta Bartošová (46) se opět uzavřela před světem ve svém domě v Praze-Uhříněvsi. Vrátila se z Říčan, kde několik dnů přebývala se svým milencem Josefem Rychtářem (54), a jen co se objevila v domě duchů, postihly ji deprese a odmítá vyjít ven.

Dokonce ani nedorazila na kryolipolýzu (zmrazování tukových buněk), na kterou byla ve čtvrtek objednaná do estetického salonu Martiny Gavriely (33). „Není jí dobře, zas se bojí lidí,“ prozradil blízký zdroj z jejího okolí.

Poslední dobou se její psychický stav opět zhoršil a podle bývalé manželky jejího milence Josefa Rychtáře Dariny (54) hlavně kvůli míchání léků s alkoholem, který jí nalévá Rychtář sám.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
alex321
23. 4. 2012 • 17:36

Tohle je všecko je jen hra, ta tlsutá rozkydlá stařena s plešatějící hlavou NENÍ Ivetka, to je stará dvojnice a někdo úúúplně jiný! Ivewtka je mladinká, štíhlá, krásná holka, je momentálně zavřená ve studiu, kde maká na své desce! V mezičasech dře v tělocvičně na super choreografii, chodí na hodiny zpěvu a dře jako vždy, jako celý život! Předtím byla zpívat v Dubaji a na Havaji, vydělala tam miliony, které investuje do memovitostí a tanečníků! A porazí všecky ty, kteří jí nesahají po kotníky Hlasem ani IQ! A Lucce vrátí figurku "smutného pána" a budete čubrnět! jo, a s Pepíčkem budou mít miminko, aby si Artík mohl hrát se sourozencem, aby nebyl sám, heč.Tak je to a ne jinak!

alex321
23. 4. 2012 • 17:32

SUPER FÓR A IRONIE.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.