Rasistický útok v Hotelu Paradise: Jako cigán pliveš do ksichtu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rasistický útok v Hotelu Paradise: Jako cigán pliveš do ksichtu!

Romeo těžce nese útok Nely
Romeo těžce nese útok Nely (facebook)

Romeo v Hotelu Paradise doplatil na svůj romský původ a stal se obětí nevychované Nely, která neváhala zaútočit na jeho slabou stránku.

Konflikt mezi Romeem a Nelou nastal kvůli neshodám s vyřazováním, při němž Nela spřádala intriky, aby se zbavila Lenky. „Nepřekousla jsi to, že ona je pěkná, a ty nebudeš středem pozornosti,“ vmetl jí do tváře Romeo.

Nelu to pořádně rozohnilo a svého soupeře ztrapnila slovy: „Sereš si do huby! Jak to umíš ty, jak cigán největší budeš plivat do ksichtu!“ To už ale bylo příliš a Nela se po tomto výroku stala předmětem kritiky.

„Vzalo mě to, ona neví, jaké je to být cigán. Je to rasistka a povyšuje se nad ostatníma,“ postěžoval si Romeo. Druhý den si Nela uvědomila, že udělala chybu, která by mohla její účast v soutěži ohrozit, a pokusila se s Romeem u snídaně udobřit: „Omlouvám se a mrzí mě to. Beru to zpátky a byla bych ráda,kdybys to tak vzal.“

On ale její omluvu nepřijal. S rasistickými útoky má totiž nepříjemné zkušenosti. „Jednou byl po taneční zkoušce napadený, zbili ho rasisti. Skončil v nemocnici, museli mu operovat nos. Teď má trvalé následky, je astmatik,“ řekla deníku Nový Čas Romeova matka.

Televize Prima má k rasistickému útoku toto stanovisko: „Vzhledem k tomu, že Nela doposud hrála v rámci pravidel a Romeovi se za svůj výrok omluvila, tvůrci pořadu se ji rozhodli ve hře ponechat. V případě, že by došlo k opakovaným rasistickým narážkám, útokům nebo jinému porušení pravidel, bude se postupovat přísněji."

Všechno o show HOTEL PARADISE naleznete zde: http://www.ahaonline.cz/hotel-paradise

Jaký další zvrat přinese Hotel Paradise? Sledujte Prima Love po 22. hodině.



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.