Hotel Paradise: Vyhazov dostala Diana! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hotel Paradise: Vyhazov dostala Diana!

Diana (21) dostala vyhazov
Diana (21) dostala vyhazov (TV Prima)

Po týdnu musel Hotel Paradise opustit další soutěžící. Partner tentokrát nezbyl na Dianu, již domů poslala žárlivá Niki.

Hotel Paradise má jasné pravidlo – pokud si nenajdeš partnera, končíš. V pondělí se o tom přesvědčila i Diana, jejíž vyřazení bylo nečekané. Do páru si ji totiž vybral Niko, který měl v plánu strávit s ní celý týden společnou ložnici. Kartami však zamíchala Niki, jejímž úkolem bylo jednu z dvojic rozbít.

„Celý den jsem přemýšlela nad svým rozhodnutím a doteď nejsem rozhodnutá,“ řekla Niki v dramatické chvíli. Nakonec si vybrala Nika. „Byl dosud mým partnerem a nechci ho měnit,“ zdůvodnila svou volbu. Předčasnou letenku tak získala Diana, která v Hotelu Paradise vydržela tři týdny.


Všechno o show HOTEL PARADISE naleznete zde: http://www.ahaonline.cz/hotel-paradise





Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
b.r.s.a
28. 3. 2012 • 16:31

někdo vysvětlik,kdo vlastně vyhraje,když tam pořád cpou nový lidi? Vždyť jich tam je stejně jako na začátku.Tak jak to vlastně je ????????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.