Hotel Paradise: Leo se stačil vyspat s Nelou i Dianou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hotel Paradise: Leo se stačil vyspat s Nelou i Dianou!

Leovy úlovky v Hotelu Paradise
Leovy úlovky v Hotelu Paradise (koláž Ahaonline.cz)

Leo (21) si díky reality show pořádně užil. Nejenže si s Nelou (22) dopřál sex pod dohledem kamer, ale v jeho posteli skončila i Diana (21).

S Nelou pořádně zamávalo, když Leo soutěž dobrovolně opustil a uvolnil tak místo Nikovi. Myslela si totiž, že v Hotelu Partadise našla svého životního partnera a neváhala se s ním vyspat, přestože věděla, že půjde o »veřejný sex«. 

Leo jí teď do Dominikánské republiky poslal dopis, v němž se přiznal, že ji ihned po vyřazení ze soutěže podvedl. „Po odchodu z vily jsem byl na večírku, kde jsem se potkal s Dianou. Chtěl jsem se uvolnit a na všechno zapomenout. Myslím, že si domyslíš, jak to dopadlo,“ citoval jeho dopis deník Nový Čas.

K sexu mezi Leem a Dianou došlo v hotelu, kde vyřazení soutěžící čekali na odlet domů. „Začalo to na terase, kde jsme se začali líbat, a potom se to semlelo na pokoji. Nestalo se to jednou, ale konkrétní číslo už nevím,“ přiznala řádění s Leem Diana.

Pro sex s ním má jasný argument: „Jsme dva dospělí lidi. V show jsme si neužili více, jak měsíc, tak jsme si po vypadnutí takhle pomohli.“

Všechno o show HOTEL PARADISE naleznete zde: http://www.ahaonline.cz/hotel-paradise





Autor:  cam

Přečtěte si
mnpv
13. 4. 2012 • 19:43

když ho znásilňovala taková málo pěkná blondýna, asi Nela se jmenuje. No nebránil se, to je pravda, držel, ona to odmakala na něm sama. Říkala o sobě, že je velká hráčka, tak nevím.

mirkazam
13. 4. 2012 • 14:17

že tam stojí všichni za prd, je Nela největší kráva !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.