Partička se vrátí do 80. let! Ze Sokola bude vekslák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Partička se vrátí do 80. let! Ze Sokola bude vekslák!

Partička to v pondělí zase rozjede...
Partička to v pondělí zase rozjede... (TV Prima)

Improvizační show Partička bude patřit i exkurzi do 80. let, kdy se na Václaváku tajně obchodovalo s cizí měnou.

Michal Suchánek ve hře Abeceda předvede, jak se na černo sháněly marky. Při komunikaci s vekslákem v podání Ondřeje Sokola ale bude moci použít jen věty v abecedním pořadí. Richard Genzer pak využije své ruce k tomu, aby Igoru Chmelovi popsal, jak uspořádat skleničky způsobem, aby ani kapka šampaňského nepřišla nazmar.

Diváci se dozví také, co by nikdy z úst nevypustil Václav Klaus a v rámci hry Hodný a zlý policajt se Partička ocitne v autoservisu. Čtveřice bavičů na závěr sestaví příběh o tom, jak se v tunelu zasekla souprava metra. Pravidelná dávka improvizační legrace začíná ve 22.35 na Primě.





Autor:  Adam Chromý

Přečtěte si
na-cou
9. 4. 2012 • 11:09

To já tak dlouho nevydržela.

na-cou
9. 4. 2012 • 11:08

Plně souhlasím, zrušte ty dementy.

na-cou
9. 4. 2012 • 11:07

Nemohla by se partička vráti někam do 10 století a už se nevracet? Mám pocit, že si myslíte, že jsme národ blbců a můžete nám servírovat každou blbost. Jak se můžou dospělí chovat jako dementi a ještě se tomu smát. Obdivuji taky ty diváky, kteří mají odvahu se přijít na to natáčení podívat. Chtěla bych vědět jestli to náhodou není za trest a nebo jestli tam nedají bezdomovce třeba za teplé jídlo. Sokola jsem měla ráda jako herce a teď ho nemůžu ani vidět, o ostatních nemluvě. Když chcete tu blbost vysílat dál, tak ji prosím dávejte někdy o půlnoci a neotravujte večerní program. Dříve byla v televizi zábava a užil si ji každý, ale toto není zábava, to je trapas a propadák. Nejsem sama komu Partička vadí a divím se, že je pořád vysíláte. Už když se na ně podívá rozumný člověk, tak musí pochopit, že nikdo z nich není normální, a nejhorší je na tom to, že si oni myslí, že jsou výborný a mají vyhrávat všechny ankety a cítí se podvedeni,když se neumístí. Prosím, zrušte tento pořad, bude vám určitě vděčno hodně diváků.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.