Hana Krampolová: Jiříčka znásilnili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hana Krampolová: Jiříčka znásilnili!

Hana Krampolová s manželem Jiřím. Co se dělo u nich doma?
Hana Krampolová s manželem Jiřím. Co se dělo u nich doma? (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, David Kundrát, Petr Novotný, ara)

Není to tak dávno, co se nová hvězda »primáckého« Top star magazínu Hana Krampolová (50) deníku Aha! svěřila, že dobírá prášky na psychiku, protože málem zešílela. Nyní má o důvod šílet více. Zřejmě se totiž chystá na velkou soudní bitvu! Důvod? Prý manželovo znásilnění…

Hanka chce před soud dostat bývalou kamarádku, se kterou si už několik týdnů vyměňuje výhrůžné textové zprávy. Nejdříve ji Krampolová obvinila, že ji zmlátila, pak vydírala a nyní do toho přibylo i sexuální obtěžování.

„Vyhrožuje mi, že řekne, že jsem ji sexuálně obtěžovala a Jiříček že ji znásilnil. Přitom jestli někdo někoho znásilnil, udělala to ona mému muži. Neuvědomuje si, že se dopustila trestného činu!“ citoval Krampolovou server super.cz.

Jde o pokračování lednové aféry, kdy se Krampolovi i s kamarádkou doma opili. Hanku pak stihl záchvat žárlivosti a na manžela vyrukovala s paličkou na maso (deník Aha! podrobně informoval). Už už se zdálo, že vše utichne. Ovšem nyní se spor zřejmě rozhořel znovu.

„Myslím, že té špíny a těch článků už bylo dost. Nechci se v tom dál přehrabovat,“ reagovala včera na náš dotaz samotná Krampolová. A dotčený byl i sám »znásilněný« Jiří Krampol (73), který vyjádřil nesouhlas s citovaným serverem. „Takové nesmyslné žvásty mě nezajímají,“ podotkl.



Přečtěte si
fizi
30. 3. 2012 • 13:55

hahahahahahahahahahahahaha-ty jsi ale pí..,prej chlap,hihihihihi!!!!!!!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.