Hana Krampolová v slzách: Maminka jí umřela, když si telefonovaly | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hana Krampolová v slzách: Maminka jí umřela, když si telefonovaly

Hanku smrt mámy j velmi vzala.
Hanku smrt mámy j velmi vzala. (Aha! – Alexandr Malachovský, Marek Pátek, ara)

Rodinou Krampolových otřásla smrt Hančiny (50) maminky. Manželka Jiřího Krampola (73) měla právě svou maminku Hanu (†76) na drátě, když se najednou odmlčela a naposledy vydechla!

„Smály se spolu a najednou bylo v telefonu ticho. Hanka začala panikařit, nevěděla, co se děje, okamžitě jsme se taxíkem rozjeli na Prahu 4, kde maminka bydlela. Ale už jsme přijeli pozdě,“ svěřil se deníku Aha! smutný herec.

Co se stalo, že Hančina matka zničehonic zemřela? „Měla rakovinu jater. Všechno to ale začalo nehodou, kdy maminku před lety na přechodu srazilo auto. Byla na tom moc zle. Dlouhou dobu se nemohla hýbat, nevěděli jsme, jestli se z toho ještě kdy vzpamatuje. Tím to celé začalo, nikdy už se pak nevyléčila,“ řekla deníku Aha! Krampolová.

Tu smrt matky zasáhla i kvůli tomu, že v ní měla velkou oporu. Maminka s ní prožívala všechny její problémy. I skandály.

„Vždy jsem jí mohla zavolat. A ona, i když byla velmi nemocná, mě držela nad vodou. Svěřovala jsem se jí se vším, i s tím, jak mě stále pronásledovaly ty dvě ženské. Jedna mě uháněla po esemeskách a pak tady byla ještě lesbička, která se mnou chtěla mít sex. Ty maminku zabily. Byla hromosvod, po kterém se to vždy muselo svést,“ popisuje vztah k mámě Hana Krampolová.

Jenže poslední rozloučení se ženou, jež pro ni měla vždy pochopení, Hanka nestihla. „Přijeli jsme k mamince a už tam byl manžel Haniččiny sestry, snacha a přivolaný lékař. Mamince už ale nebylo pomoci. Zřejmě si před smrtí četla. U křesla totiž byla otevřená kniha a na ní položené brýle. Hanku to hodně vzalo, je to pro ni, obzvlášť v tuto chvíli, velmi těžké,“ svěřil se nám Krampol.

Jeho manželka Hanka včera strávila den u své sestry, se kterou vybírala parte a plánovala pohřeb mámy.



Přečtěte si
lukolina
6. 4. 2012 • 14:37

součást života a stačí, když půjde Kampolová s Krampolem a rodinou na pohřeb a nebudou to rozebírat v médiích, je to věc pozůstalých a ne čtenářů, takže Krampolová má smutek a neměla by mít potřebu se prezentovat na veřejnosti

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.