Hanka Krampolová: Věřte mi, nejsem žádný magor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hanka Krampolová: Věřte mi, nejsem žádný magor!

Hanka Krampolová (50), manželka Jiřího Krampola (73), se v posledních dnech potýká s vážnou psychickou nemocí, kvůli které musela vyhledat odbornou péči.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

merrylou212
04. 04. 2012 14:56

Milá Hanko Krampolová, to se věří jen těžko, po tom,co provádíte !!!

mumla
13. 02. 2012 09:35

Zajímalo by mě, jak stará je fotka, kde si nechává píchat botox. Tam jí to totiž moc sekne, je štíhlá, krásné vlasy, celkově kočka. To je úplně jiný kafe, než v těch pestrobarevných hadrech. Jinak držím pěsti, kdo nezažil vedle sebe člověka s depresemi, nemá ani páru, o čem je řeč.

hillarka
13. 02. 2012 09:08

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

atramka
13. 02. 2012 08:08

nechcem uraziť, nehovorím že ste magor, ale aj iné ženy majú známeho muža a chovajú sa normálne.Radšej sa vyhýbajte médiám a menej hovorte, vlastne radšej mlčte Hanka.

i.k.
13. 02. 2012 07:00

Přeji paní Haně hodně sil,aby to všechno zvládla.Je mi trochu smutno z příspěvků,které tady čtu.Depresemi trpím několik let,takže vím,co to obnášíMám za sebou 12 operací a mohu vás ujistit,že narkozy na člověku opravdu zanechají následky.Na někom větší,na jiném menší.Nemyslím si,že nám přísluší někoho kritizovat za to,jak chodí oblečený.Důležité je,že se cítí dobře a líbí se manže­lovi­.Před­stav­te si,jak by bylo vám,kdyby jste měli neustále někoho za zády,pořád by vás fotili,psali hanlivé články.kritizovali všechno,co děláte.Paní Hana je snadná oběť a bulvár je jedna velká špína.

bettyxx
12. 02. 2012 20:52

nevím proč, ale paní Krampolová mně vždycky připadá, že moc chytrosti nepobrala,nepomůže ani její prohlášení,že dělala zástupkyni ředitelky ve školce no a co dělá teď?Možná by ji na její deprese i drobné krádeže fakt pomoho jít do práce, ovšem, co by asi tak mohla dělat? Jak jsme viděli v Tv, ani vařit se za tu dobu nenaučila.Vkus také nemá žádný - viz její oblečení a všechny ty platiky byly úplně zbytečné, vypadá fakt hrozně !

lubinko52
12. 02. 2012 20:47

H. Krampolová išla do nového vzťahu v dobrej viere, s očakávaním, možno aj s dobrými úmyslami. Ale, vzťah s mediálne známou, populárnou osobou, akou je nepochybne J. Krampol, priťahuje pozornosť médií, hlavne bulváru, čo je mimoriadne náročné. S tým sa nedokáže každý vyporiadať. Pod trvalým "drobnohľadom" každého pohybu a zverejňovaním čriepok najintímnejšieho života, vrátane detailného zdravotného stavu, čo je v rozpore s etikou (!), to je extrémny nápor na psychiku dotknutej osoby... To je objektívne odvrátená tvár vzťahu so známou celebritou. H. Krampolová by vo vlastnom záujme nemala až tak detailne zverejňovať, hlavne informácie o zdravotnom stave. Možno si "vyrozprávaním" ťažkej situácie situačne pomôže, ale viac jej to môže poškodiť. Ľudskej zlomyseľnosti, škodoradosti, závisti, a pod. vytvára ideálny priestor pre rôzne konštrukcie, špekulácie, domýšľavosť, a pod. Nie každý, hlavne médiá, ktoré jej vytvárajú, samozrejme, mimoriadne vďačne, priestor pre odhalenie citlivých informácií zo súkromia, to myslia v záujme jej dobra... Skôr letia na senzácie, pikošky, a pod., doslovne, v čo najrýchlejšej "v honbe za prvotnými a najrýchlejšími informáciami", až "z kuchyne, ale ani zo spálne neohrdnú"...

mnpv
12. 02. 2012 19:31

život s Jiříčkem nemohla být procházka růžovým sadem. Možná tehdy držela ona ho, teď by měl pohlídat on ji. Minimálně aby do bulváru nepouštěla takové zpovědi. Myslí to asi dobře, jenže lidi jsou hyeny a zneužijí všeho. Už jenom proto, že ona si může finančně dovolit víc jak oni. I kdyby byla krásná a cnostná jak Panna Maria stejně by na ní něco objevili, čemu by se pošklebovali. A asi každý se neumí vykašlat na blbce a asi ho to mrzí. A začnou deprese, zalejí se tu a tam skleničkou a za pár roků je problém. Možná by bylo dobré, kdyby každý kecálek musel doložit foto celé postavy z poslední doby. To bychom se možná bavili daleko líp

ivkanatka
12. 02. 2012 20:36

Proč asi tedy dodnes s ním je, když život s Jiříčkem nemohla být procházka růžovým sadem ? Protože je neschopná se o sebe sama postarat. Lidi nejsou až zas takový hyeny, jak si mnpv myslí. Když je opravdu třeba někomu pomoci, tak to udělají. A když sama pouští do bulváru takové zpovědi o sobě, tak nemůže od nikoho čekat, že jí bude litovat. Nic nedělá, jen se válí doma, vařit neumí, krásná taky není ( ale myslí si, že ano a neumí stárnout s grácií ), jen se ztrapňuje na veřejnosti. A nejde vůbec o to, že si může finančně dovolit víc, než jiní ......

ivkanatka
12. 02. 2012 18:51

Bohužel, paní Krampolová, magor jste. To si člověk uvědomí, kdykoliv vás vidí mluvit, nebo čte rozhovor s vámi. Proč musíte mít okolo sebe lidi,když se jdete léčit k psychiatrovi, proč jste šla do pořadu " Prostřeno " a volala jste do Blesku ve chvíli, kdy jste majzla manžela paličkou na maso ?!? Protože jste magor, bohužel. Zavřete se doma, snažte se vyléčit, přestaňte si o sobě myslet, že jste štíhlá, nechte se inspirovat opravdovou " celebritou " co si vzít na sebe přímoúměrného svému věku a moc nemluvte. To je asi to nejhorší, co z vás vypadne. A kdyby jste byla učitelkou v mateřské škole, tak vám dítě nesvěřím - bohužel !!!!!

znojmacka
12. 02. 2012 17:33

ale je jistý, že to, co opravdu NEUMÍ, je to, vyrovnat se se svým věkem, kterýmu ještě přidala těma plastikama. Jestli jí někdo po plastice říkal, jak jí to sluší, tak jí to musel říkat rovnou do očí a bylo mu blbý říct pravdu. Žije se svých oblíbených fotek, kde ještě byla docela hezká ( i ve středním věku) a i štíhlá a sama tuší, že to bylo a už nebude, tak to zahání chlastem a práškama a možná v těch stavech se vrací do svejch pěknejch let, kdy se za ní chlapi otáčeli a namlouvá si, že je to tak pořád.. pak příjde tvrdá realita a popadne ji depka.. a tak, pořád dokola.. její "vystupování" je jedna velká ostuda, cítí se za ni trapně i ten, kdo to sleduje. Ať se na to vykašle, nikdo nemládne a ani infantilníma oblečkama a pejskem s růžovýma drápkama to zpět nepřivolá, ani na ostatních nevynutí, ani nevrátí.. to prostě nejde.. A NIKOMU, nejen jí.

blastr
12. 02. 2012 16:38

Ví někdo čím se tahle paní živí, co dělá? Já o ní vím jen to, že je manželkou jednoho obstarožního moderátora, herce, že má několik plastik, přistihli ji jak krade a na kterém večírku co zkonzumovala. To stačí, aby se o ní psaly články v bulváru ?!

stekavypes
12. 02. 2012 16:30

Mě stačil pořad Prostřeno a názor na ní byl na světě.Kdyby na každém zanechala narkóza nějaké následky,tak v této zemi jsou všichni zralí do Bohnic

fizi
12. 02. 2012 15:59

teda,když ze sebe něco vyblije I.B.,je to k popukání,ale co dokáže Hanička,to svět neviděl!!! To není možné,že může být někdo až tak blbej.Je ona svépravná? Tlus­tá,o­dulá,­nafou­klá,o­bleče­ná jako od kolotoče a ona se ptá,proč ji lidé píší,že je tlustá? Trocha sebekritiky by neškodila,ale lépe by udělala,kdyby zmlkla,nedávala žádné rozhovory,venčila psíčka a Jiříčka.Neskutečné vemeno!

ctenar
12. 02. 2012 15:55

a pamatujte, že někdy méně znamená více. Celý národ přece nemusí vědět, že nemáte dělohu a že Vám uhnívaly prsní žlázy a páchly jako zkažené maso. Práce s malýma veselýma dětičkama by Vám jistě zvedla náladu a přišla byste na jiné myšlenky. Být mezi 4 stěnama musí být strašné, vzájemně si přehazujete s Jiřím deprese.

illis
12. 02. 2012 19:49

komodor
12. 02. 2012 15:17

Jirka by si na tebe mel poridit malej dvur a dlouhej bic a zacit te honit a taky te vic zamestnat. To co delas je takova ta nuda a stereotyp a ty se v tom jen tak placas nudis a vydelava jenom Jirka. Co budes delat az tu nebude.

hu11
12. 02. 2012 14:42

K popukání

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.