Hance Krampolové zemřela maminka: Může za to ta zlá ježibaba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hance Krampolové zemřela maminka: Může za to ta zlá ježibaba!

Hanka přišla o maminku
Hanka přišla o maminku (Aha! – Marek Pátek, ara)

Manželak Jiřího Krampola (73) truchlí za zesnulou maminku. Hanka je přesvědčena o tom, že za její smrt mohou dvě ženy, které jí ničí život.

Přestože se rodina nedohodla na pitvě, Hanka má o příčině úmrtí své matky jasno. „Zabily ji dvě ženský, který mi už delší dobu dělají ze života peklo,“ svěřila se serveru Super.cz

Krampolová s ní naposledy mluvila včera večer, kdy se jí maminka svěřila, že se jí zatočial hlava. Její sestra se švagrem už ji našli mrtvou.

„Svěřovala jsem se jí se vším, co hnusného mi ta zlá ježibaba, vdova po muzikantovi Miloslava Šimka Jiřím Kupšovském, psala v esemeskách. I s tím, jak mě pronásledovala lesbička Jana Szábová, která se mnou chtěla mít sex. Maminka mě hájila. Místo toho, abych ji jako těžce nemocnou ženu utěšovala já, utěšovala ona mě. Asi moje stesky nevydržela a puklo jí srdíčko nebo dostala mrtvičku,“ tvrdí Krampolová.

Hanka je připravena smrt své maminky pomstít: „Chodím k doktoru Cimickému a zabiju je za smrt svojí mámy. Nebo se na ně vykašlu, prokleju je a vymažu je ze života!"

Více o úmrtí maminky Hanky Krampolové čtěte ve čtvrtečním vydání deníku Aha!



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.