Jana Hlaváčová: Lekla se přehnaného zájmu a... Utekla domů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jana Hlaváčová: Lekla se přehnaného zájmu a... Utekla domů!

Jana Hlaváčová se z divadla vytratila zadním vchodem.
Jana Hlaváčová se z divadla vytratila zadním vchodem. (Martin Hykl)

Pro všechny to bylo velké překvapení. Herečka Jana Hlaváčová, která dnes slaví 74. narozeniny, v sobotu nečekaně dorazila do Národního divadla na předávání divadelních cen Thálie za rok 2011.

Sestřička Tonička z »Básníků« se objevila ve společnosti poprvé po těžké nemoci, která ji rok držela doma. A vypadala báječně! Kvůli přehnanému zájmu kolegů o svoji osobu ale náhle odjela od zadního vchodu domů.

Hlaváčová, která přes rok bojovala s těžkými depresemi z přepracování, měla k návštěvě Národního divadla pádný důvod. Chtěla být u toho, až její muž Luděk Munzar (79) převezme cenu Thálie za celoživotní činoherní mistrovství.

Herečka dorazila v doprovodu partnera své dcery Báry Munzarové (40) Martina Trnavského (42). Z velkého zájmu o svoji osobu ale byla velmi překvapená. „Je mi dobře a těším se na dnešní večer! Ale jsem tu nepracovně, takže víc vám nepovím,“ řekla Aha! paní Jana oblečená v černém kostýmku.

Z přítomnosti Hlaváčové byla překvapená i řada jejích kolegů. „Jak se ti vede, ráda tě vidím,“ objala zaskočenou herečku Gabriela Vránová (72). Objetí a vlídných slov se dočkala i od kandidáta na prezidenta Jana Fischera (61) a jeho manželky Dany (63) nebo od kolegyně Táni Medvecké (58).

Zatímco Hlaváčová zasedla u stolečku u pódia, kde po celý večer popíjela minerálku, dcera  Bára (40) s přítelem seděla o několik řad za ní. Když pak manželovi herečky Luďku Munzarovi při přebírání Thálie za celoživotní mistrovství tleskalo vestoje celé Národní divadlo, jediná Hlaváčová překvapivě seděla!

Po skončení přímého přenosu pak rychle utekla do zákulisí, kam jí z šatny přinesli kabát. Společně s Munzarem odjeli od zadního vchodu přistaveným autem domů. Na večírek do Novoměstské radnice nešli. Janu velký zájem o její osobu rozhodil, a tak chtěla být s milovaným manželem v klidu.

Výběr z oceněných

Opereta, muzikál – ženský výkon: Monika Absolonová (role Fanny Briceové v představení Funny Girl)

Činohra – ženský výkon: Helena Dvořáková (role Ysé ve hře Paula Claudela Polední úděl)

Ceny za celoživotní dílo: Luděk Munzar (činohra), René Tuček (opera), Vlastimil Harapes (balet)



Autor:  Luboš Procházka

Přečtěte si
soluska
28. 3. 2012 • 18:54

mluvíte mi z duše jen to nej nej nej paní Hlaváčová a mnoho krásných a klidných let po boku Vašeho drahého manžela!!!!!!!!!!

elis3
27. 3. 2012 • 11:34

Kdo se tě ptal na tvůj názor? Mě odpovědi od blbečků jako seš ty, nezajímají!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.