PROSTŘENO Líba se vzteká: Martinovi natrhnu p*del! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

PROSTŘENO Líba se vzteká: Martinovi natrhnu p*del! +VIDEO

Libuše nemá v oblibě Martina
Libuše nemá v oblibě Martina (TV Prima)

Líba má během vaření hlavu plnou pomsty vůči Martinovi, jehož chování u stolu je nevhodné. Jejím jediným přáním je Martina ponížit a připravit ho o výhru.

Čtvrteční hostitelka nemůže přenést přes srdce, že ji Martin u stolu polil vínem a znemožnil ji před soutěžícími i diváky. Má silné podezření, že na natáčení chodí posilněný alkoholem. „Myslím si, že něco pil ještě než přišel na večeři. Nelíbilo se mi jeho chování,“ stěžovala si Líba.

Svého rivala nepustila během vaření ani na chvíli z hlavy. Snad proto se jí připálilo hovězí na mrkvi, které doplnila »mrnínkovým« vojskem, z něhož se nakonec vyklubaly obyčejné bramborové noky. „Mým hnacím motorem je to, že se mi nelíbilo Martinovo chování a řeči. Říkám si, že mu natrhnu p*del,“ rozčilovala se v kuchyni Líba.

A pomstu nachystala i na nejmladší účastnici Prostřena Kristínu. „Vím, že nemá ráda šlehačku, ale nějak ji tam zakamufluju,“ spřádala intriky Líba zatímco vznikal její tvarohový dortík.

Největším problém se ale ukázalo koření. Líba trvá na tom, že nesolí a nepepří, protože je matkou malého dítěte. A kvůli hostům přece nebude měnit své návyky. Připomínky ji pořádně štvou, protože přisolit si přece může každý sám.

Neslaná a nemastná byla u Líby i zábava. Kulinářský test nejvíce znechutil Kristínu, která má ve svém věku školy až nad hlavu a o zábavě má jiné mínění. Líba se jí ale zavděčila aspoň předkrmem, protože topinky nesmažila na oleji.

Podaří se Líbě při hodnocení pokořit Martina? Sledujte Prostřeno na Primě.

Libušiny recepty najdete po odvysílání pořadu Prostřeno ZDE!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
9. 2. 2012 • 19:38

Martinovi jste pr-del nenatrhla , ale solit a kořenit by jste mohla aspon pro hosty !

dandova
9. 2. 2012 • 15:29

winterfreshka
9. 2. 2012 • 14:52

To jsi tedy labužník

winterfreshka
9. 2. 2012 • 14:51

Jsou ozdobou party.Jedna babochlapka druhá taková slepička kvokací

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.