Poznáte, která celebrita se skrývá za kabelkou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Poznáte, která celebrita se skrývá za kabelkou?

Kdopak je to?
Kdopak je to? (Profimedia.cz)

Kabelka občas neslouží pouze k přenášení životně nezbytných věcí, ale může fungovat také jako ochranný štít.

Své o tom ví ostře sledovaná celebrita, která musela kvůli bolavému zubu vyhledat lékaře. Fotografové jsou jí neustále v patách, protože patří k nejčastějším hostům všech prominentních večírků.

Třicetiletá žena na fotografii už během své kariéry vyzkoušela ledacos. Zahrála si v několika filmech, vydala vlastní album a pokoušela se prosadit také jako modelka. Největší rozruch ale způsobilo její erotické video, které uniklo na internet.

Přestože v žádném oboru neprorazila, může si dělat cokoliv a nemusí se bát, že by měla o pozvánky na VIP akce nouzi. Důležitejší než její talent je totiž jméno a sním spojené jmění. Vzhledem k jejímu bohatství je zřejmé, že kabelka na fotce rozhodně není z výprodeje...

Víte o koho jde? Odpoveď najdete v galerii!



Autor:  cam

Přečtěte si
jiriforman
2. 2. 2012 • 12:03

Blbče! Na víc už se nezmůžeš. A nezuř nebo ti hillarka - žížalka neztvrdne a odumře.

jiriforman
2. 2. 2012 • 11:35

No, to co od tebe. Ty nás tady častuješ svým hulvátstvím už hodně dlouho, tak ti to musí někdo vrátit. To neznáš: Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá, ty mentálně zaostalý troubo. Nezapomeň si umýt žížalku - hilarku, aby jsi nesmrděl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.