Bořek Slezáček: Srazilo mě auto! Schválně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bořek Slezáček: Srazilo mě auto! Schválně!

Bořek Slezáček měl nepříjemnou nehodu.
Bořek Slezáček měl nepříjemnou nehodu. (Aha! – Marek Pátek, ara)

Bořek Slezáček má smůlu. Nejen že stále nemá řidičák a musí tak cestovat městskou hromadnou dopravou, ale k tomu všemu ho cestou na autobus srazilo auto a ujelo!

Nešlo ale zřejmě jen o nějaké drobné ťuknutí. Jak totiž Bořek slezáček napsal na svůj facebookový profil, jeho zranění byla tak vážná, že si vyžádala hospitalizaci.

„Jel jsem autobusem, neb nemám řidičák a po cestě na zastávku mezi poli mě srazilo auto,“ popsal celý incident. „Dnes jsem nastoupil v nemocnici na operaci,“ dodává.

Ve své teorii, jak se všechno událo ale zachází ještě dál. Myslí si totiž, že nehoda nebyla náhoda. „Vypadá to, že do mne najel schválně. Skončil jsem ve škarpě.“ Domnělého útočníka ani jeho vůz však neviděl. „Byla tma a tak jsem mohl jen hádat, co to bylo za auto...Já si tě najdu,“ uzavírá.

K řízení má Bořek Slezáček zajímavý vztah. V červenci roku 2009 boural, přestože v té době neměl řidičák. Po nárazu do svodidel se tehdy snažil ujet z místa nehody, aby nevyšlo najevo to, že si před jízdou dopřál alkohol.

Slezáček nesměl řídit motorová vozidla všech skupin v letech 2006 až 2007. Pak si ale o nový průkaz nepožádal a za volant tak zasedl neoprávněně.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.