Lady Gaga na Silvestra líbala starostu New Yorku, ale… Na sex má upíra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lady Gaga na Silvestra líbala starostu New Yorku, ale… Na sex má upíra!

Více než vřelý polibek. Lady Gaga líbá zaskočeného starostu.
Více než vřelý polibek. Lady Gaga líbá zaskočeného starostu. (Profimedia.cz, ara)

Teplota kolem deseti stupňů Celsia a vlídné počasí vylákaly do ulic New Yorku na Silvestra davy lidí. Centrem novoročních oslav je každoročně nejslavnější náměstí Times Square, které pro Newyorčany znamená asi totéž co pro Čechy Václavák.

Teplota kolem deseti stupňů Celsia a vlídné počasí vylákaly do ulic New Yorku na Silvestra davy lidí. Centrem novoročních oslav je každoročně nejslavnější náměstí Times Square, které pro Newyorčany znamená asi totéž co pro Čechy Václavák. I letos se na něm tísnily stovky tisíc lidí!

Všem přichystala velkolepou show místní rodačka Lady Gaga (25). Výstřední zpěvačka nejprve křepčila s blyštivou maskou na obličeji v rytmu svých písní Marry the Night a Born This Way, poté ve spolupráci se starostou Michaelem Bloombergem (69) obřadně shodila obrovskou křišťálovou kouli, která tradičně doprovází odpočítávání posledních minut starého roku. A na závěr dala ztřeštěná diva pocítit své bezbřehé veselí i politikovi samotnému, když ho vášnivě políbila na ústa!

Co na to asi její nový objev, model a herec Taylor Kinney (30), kterého proslavil seriál Deníky upírů? Možná mu to pije krev, nicméně si coby partner Lady Gaga asi bude muset na špetku provokace zvyknout...



Přečtěte si
bekky66
2. 1. 2012 • 17:57

Když už se snažím o rádoby vtipný článek, tak si aspoň zjistím fakta. Ten herec v seriálu UPÍŘÍ DENÍKY, v originále The vampire diaries nehrál žádnýho UPÍRA!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.