Moderátoři Evropy 2 vzkazují: Máme dost shonu, drahých svařáků a klobás bez masa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Moderátoři Evropy 2 vzkazují: Máme dost shonu, drahých svařáků a klobás bez masa!

Libor Bouček se rozhodl bojovat za lepší vánoční atmosféru.
Libor Bouček se rozhodl bojovat za lepší vánoční atmosféru. (Aha! – Martin Hykl)

Taky vám připadá, že se předvánoční atmosféra smrskla na hon za nejlepšími dárky a front na předražený svařák, kde si netisknete ruce s přáteli, ale radši svíráte peněženku, abyste o ní nepřišli v tlačenici? Moderátoři rádia Evropa 2 na situaci zareagovali po svém a vydali vánoční protest song s jasným apelem: Vánoce si musíte hlavně užít!

Autorem textu je Libor Bouček, jemuž se stal inspirací prosincový Berlín: „Lidi kašlou na podstatu Vánoc. Tak mě v tom shonu napadlo napsat protest song.“

A protože stejný pohled na věc sdílela celá parta moderátorů Evropy 2, společně nazpívali vánoční píseň s textem, který jde proti proudu. „Pěvecká kariéra mě evidentně nečeká, ale při natáčení jsme si užili velkou srandu a výsledek snad posluchače pobaví,“ prozradila k natáčení Iva Vavřínová a Pavel Cejnar dodává: „Jsem rád, že pracuju v rádiu, kde se na Vánoce dokážeme podívat s nadhledem. Při natáčení mě odzbrojil obzvlášť Patrik Hezucký, ale myslím, že jsme se toho vtipně a se ctí zhostili všichni.“

Podívejte se, jak se Patrik Hezucký, Libor Bouček, Iva Vavřínová, Pavel Cejnar, Markéta Ježková, Nasty, Martin Hovorka a Ondra Vodný zhostili role raperů!

Část textu leckomu z nás připomene atmosféru Vánoc, jakou každoročně servíruje nejen centrum Prahy, ale každého většího českého města. A povědomý vám bude nejspíš i hudební podkres, který si moderátoři vypůjčili z megahitu kapely LMFAO.

Nejnovější člen týmu Evropy 2 Nasty uzavírá: „Spolupracovat s týmem Evropy 2 na této písni je jako spolupráce s Schumacherem, Helenou Vondráčkovou a Jaromírem Jágrem dohromady. Čekáte-li nečekané, dočkáte se!“

Evropa 2 navíc vytvořila originální PF mapující nejúspěšnější letošní hity, které si prostřednictvím přání můžete poslechnout a nebo stáhnout jako tapetu na svoje PC nebo mobilní telefon.

 

 

 

 

 

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.