Bouček prodával kuřata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bouček prodával kuřata!

Libor Bouček
Libor Bouček (Aha! – Marek Pátek, Český rozhlas, ara)

Pokud jste v minulých dnech poslouchali rádio Evropa 2, mohli jste slyšet celkem překvapující sdělení Libora Boučka, Ivy Vavřínové a dalších moderátorů, kteří posluchačům nabízeli kuřata.

„Můžete koupit hejno kuřat, které čítá dvacet kusů a udělat si tak hezké Vánoce,“ vyzýval z rádia Libor Bouček. Nejednalo se o žádný „vedlejšák“, ale o podporu bohulibé činnosti organizace Člověk v tísni, která prostřednictvím akce Skutečný dárek pomáhá v nejchudších zemích světa. Podívejte se, kolik radosti způsobíte!




Pomoc spočívá v nákupu např. živých zvířat, vody, či školních potřeb. Evropa 2 podpořila program Obživa a certifikát Dvacet kuřat v hodnotě 250Kč. Jeho koupí může kdokoliv umožnit lidem, v zemích jako Afghánistán nebo Srí Lanka, stát na vlastních nohou. Darovaná kuřata znamenají pro nemajetné rodiny zdroj příjmů. Když vyrostou, snášejí vejce, případně je jejich majitelé mohou vyměnit  za boty, oblečení, nebo třeba mouku.

Hvězdy Evropy 2 i mnozí posluchači už pomohli, přidáte se?

Více se dozvíte ZDE

Autor:  onl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.