Lucie Šilhánová modelkou: Byla to výzva! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Lucie Šilhánová modelkou: Byla to výzva!

Lucie Šilhánová je kočka.
Lucie Šilhánová je kočka. (Evropa 2)

Moderátorka rádia Evropa 2 si vyzkoušela jaká řehole je být modelkou. Při focení reprezentativního kalendáře pro FK Mladá Boleslav musela pózovat v pražském parku velmi spoře oděná, přestože se teplota pohybovala jen okolo sedmi stupňů nad nulou.

„Spolupráce s Jakubem Ludvíkem nikdy nemůže dopadnout špatně, to jsem od samého začátku věděla. Proto jsem se na focení také i těšila. Po pár minutách, kdy jsem lítala v sedmi stupních na Grébovce bosá a spíš neoblečená než oblečená, mé nadšení ale opadávalo. Začala jsem si ještě víc vážit své práce v teple. Nicméně velkej zážitek to byl, atmosféra byla skvělá a dost jsme se u toho i nasmáli,“ hodnotí svou novou zkušenost Lucie.



Teplo a pohodlí moderátorského studia Evropy 2 na jeden Šilhánová den vyměnila, protože si ji mladoboleslavští fotbalisté vybrali jako tvář svého oficiálního reprezentativního kalendáře FK Mladá Boleslav 2012. A proč právě Lucii? Sympatická moderátorka z Mladé Boleslavi nejen pochází, ale také tam léta závodně sportovala. A to velmi úspěšně, je to naše několikanásobná mistryně republiky v plavání.

Fotografem kalendáře se stal proslulý tuzemský fotograf  Jakub Ludvík, kterému Lucie vzkazuje: „Nikdy jsem nebyla a ani nikdy nebudu žádnou modelkou, proto jsem se neuměla ani správně postavit, natož správně tvářit. Myslím ale, že se všichni kolem bavili a výsledek je skvělej. Všechny klobouky dolu, Jakube!“

Ludvík  má s podobnými projekty potřebné zkušenosti. Z českého šoubyznysu zvěčnil prý všechny – před objektivem se mu vystřídali herci, zpěváci, politici, sportovci a samozřejmě modelky. Spolupracoval i s českou fotbalovou reprezentací, pražskou Spartou a nyní opakovaně s FK Mladá Boleslav.

„Pokud se nestane něco zásadně mimořádného, veřejný křest klubového kalendáře na příští rok provedeme ve středu 30.listopadu v mladoboleslavském obchodním Bondy centru za přítomnosti fotbalistů, vedení klubu a samozřejmě našich fanoušků,“ prozradil manažer komunikace FK Mladá Boleslav Jiří Koros.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.