Natálie Kocábová o svém »bráškovi«: Nechává mě to chladnou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Natálie Kocábová o svém »bráškovi«: Nechává mě to chladnou!

Natálie Kocábová se na vratříčka netěšila, má jiné starosti
Natálie Kocábová se na vratříčka netěšila, má jiné starosti (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Exotická moderátorka Lejla Abbasová (31) porodila o víkendu svému partnerovi Michaelu Kocábovi (56) syna! Ten na svět přišel o necelé dva týdny dřív, oba jsou ale v pořádku a syn je prý pohádkový a extrémně hodný. Kocábova dcera Natálie ale jejich nadšení nesdílí.

„Jsem ráda, že jsem porod zvládla přirozenou cestou bez epidurální anestezie anebo jiných utišujících prostředků. Na synovi vidím, že je šťastný,“ radovala se novopečená maminka, která ale další informace včetně jména  úzkostlivě tají. Ví se jen, že slavný táta byl po porodu celou noc po jejím boku a porodnici v PrazePodolí opouštěl až ráno.

Kocáb je už čtyřnásobným otcem, první tři děti má s americkou exmanželkou Marshou. Zásluhou dcery Natálie bude brzy již dvojnásobným dědečkem! A právě rebelka Natálka z narození svého »bratříčka« radostí neskáče! „Nechává mě to chladnou. Mnohem víc mě zajímá finanční krize ve světě než tohle,“ nechala se slyšet.



Přečtěte si
mnpv
15. 3. 2012 • 08:53

Sebestředný, rozmazlený spratek je ta Natálka. Z puberty už je snad venku, z toho už nevyroste. Americká výchova se zvrtla, njn stane se i v lepších rodinách.

damiana
15. 12. 2011 • 18:19

Bodejť by z skákala nadšením z čokoládového Frankensteina, dědictví se ztenčuje. Byla zvyklá zalézt do žita a tam se mít. Teď je tam Lejno.

mnpv
14. 12. 2011 • 17:39

A on je ten pan Kocáb zbavený svéprávnosti? Všichni píšou pořád o Lejle. On se zuby nehty držel rodiny o ona ho odtáhla. Co je to za blbost, prosím vás? To jde?

va45
14. 12. 2011 • 17:29

Natálije je jenom naštvaná,že nějaká bezohledná zlatokopka odtáhla jejího otce od rodiny a aby si ho pojistila tak si nechala od něho udělat děcko.Toť vše.Já ji docela chápu.Mě by se to taky nelíbylo kdyby nějaká k...a mě odtáhla otce.Nátálie otcovi peníze nepotřebuje,umí si je vydělat.Nemějte péči Abasová mu od peněz odpomůže,nato ho uhnala,aby se zaopatřila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.