Lejla Abbasová chce svatbu: Už nehci být jen exotickou milenkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lejla Abbasová chce svatbu: Už nehci být jen exotickou milenkou!

Exotická moderátorka Lejla Abbasová se zelenými kontaktními čočkami.
Exotická moderátorka Lejla Abbasová se zelenými kontaktními čočkami. (Aha! – Martin Hykl)

Modelka a moderátorka Lejla Abbasová, která už co nevidět porodí svému příteli Michaelu Kocábovi miminko, stále víc myslí na vdavky. Titul exotické milenky už je jí proti srsti.

„Nejsem typ, co si sám sebe představuje od dvanácti let v bílých šatech. Ale přiznávám, že mně vadí, když mě nazývají »exotickou milenkou«. Devalvuje to náš vztah i cit, který k sobě s Michaelem chováme,“ nechala se Abbasová slyšet v rozhovoru pro časopis Story s tím, že právě proto by se už ráda vdala.

Zároveň odmítla, že by její vztah s Michaelem byl důvodem, proč se rozpadlo Kocábovo mnohaleté manželství s Američankou Marshou. „Je to něco, co mě budí ze spaní. Nesmírně si vážím, jak se k tomu Marsha postavila, kdyby chtěla, mohla být zlá. Nicméně já nebyla příčinou jejich rozchodu, jak oba deklarovali ve svých prohlášení,“ řekla.

S dcerou Michaela Kocába už to ale tak lehké nemá. O Abbasové se totiž Natálie vyjádřila pro média velmi nechvalně. „Pro mě je vztah otce a dcery naprosto nedotknutelný, protože jsem život s otcem nikdy nezažila. Neznám ho a nedovolím si ho soudit, přestože ve spoustě věcí s Natálií absolutně nesouhlasím a nerozumím tomu, proč to dělá,“ svěřila se časopisu. „Věřím však, že jejich krize je jen dočasnou záležitostí, Michael k ní měl vždycky moc hezký vztah. Kdybych se svým otcem prožila jen polovinu toho, co oni dva, budu šťastná,“ uzavírá.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.