Zemětřesení na Nově: Padák pro Ochotskou, Fialovou i Dumbrovského! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zemětřesení na Nově: Padák pro Ochotskou, Fialovou i Dumbrovského!

Ochotská i Dumbrovský na Nově skončí
Ochotská i Dumbrovský na Nově skončí (Aha! – Karel Kopáč)

Televizní noviny projdou v nejbližší době velkou změnou. Diváci už v nich neuvidí Markétu Fialovou (40), Michaelu Ochotskou (26), ani Pavla Dumbrovského. Nova redukuje počet zaměstnanců a dotkne se to i jejích hvězdných tváří.

Na Nově se bude šetřit a odnesou to ti, jejichž jména jsou s ní nejvíce spojována. Televizní noviny nyní zaměstnávají šest moderátorů, ale v nejbližších měsících se jejich počet zredukuje na polovinu. Jisté místo tak mají jen Ray Koranteng, Lucie Borhyová a Karel Voříšek!

O odchodu Markéty Fialové, jejíž další kroky by měly vést do České televize, jsme již informovali. Situace na nejsledovanější televizi se však tak vyhrotila, že se zde řeší výpovědi ve velkém.

Podle Blesku se úspory dotknou i Michaely Ochotské a Pavla Dumbrovského.  „Ochotská je především špatná moderátorka. To, co říká na obrazovce, jí nikdo nevěří. A je to logické, protože ona sama neví, co hlásí,“ řekl Blesku zdroj z televize. Dumbrovský pro změnu doplatil na spory s vedením a Fialová na své přehnané ambice.



Přečtěte si
vilaamalka
14. 12. 2011 • 11:25

Doufám, že padák bude nefunkční.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.