Čí dcera je tahle sexy modelka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Čí dcera je tahle sexy modelka?

Fotografie
Fotografie (internal)

Kráska Adéla oslavila nedávno patnáctiny, věnuje se sportu, jak napovídají její vypracovaná stehna, a krásnou postavu zřejmě podědila i po své slavné mamince, která je herečkou. Už víte o koho se jedná?

Budete možná překvapení, ale pózování v nejnovější kolekci prestižní módní návrhářky Terezy Sabáčkové si užívala dcera herečky Evy Čížkovské Adéla. „Při focení i na mole působila přirozeně a uvolněně, jako juniorská vicemistryně v krasobruslení má pózy zmáknuté,“ pochvalovala si spolupráci návrhářka Tereza a dodala, že třpytivé šaty jsou krasobruslařské vytvořené Adéle na míru.



Na módní přehlídce ovšem nemohla chybět ani Adélina maminka Eva Čížkovská, která má stále skvělou postavu, ačkoliv už brzo oslaví 46. narozeniny. „Módní přehlídku jsem si moc užila, modely Terezy Sabáčkové jsou mé oblíbené a navíc jsme si společně vychutnaly i služeb wellness hotelu na břehu lipenského jezera,“ řekla herečka.

Zlatým hřebem večera však byla Iveta Vítová (dříve Lutovská), která předvedla svatební šaty, v nichž řekla začátkem září ANO svému vyvolenému Jaroslavu Vítovi. Z přehlídky spěchala ale zase zpět do Prahy, aby oslavila svou promoci a titul magistry.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.