Milenci z České televize Záruba a Fridrichová: Z kolegy na kolegu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Milenci z České televize Záruba a Fridrichová: Z kolegy na kolegu...

Robert Záruba
Robert Záruba (Profimedia.cz)

S čerstvě provaleným vztahem sportovního komentátora České televize Roberta Záruby (44) a jeho kolegyně z redakce publicistiky Nory Fridrichové (34) se uzavírá milenecký propletenec z jednoho domu. Tak pozoruhodný, že je v tom trochu hokej… Jak v něm figuruje Záruba?

Jeho exmanželka Světlana (38) svého času randila s bývalým milencem Fridrichové Dušanem Čáslavou, jenž byl několik let manželem další z hvězd zpravodajského týmu ČT Daniely Drtinové (41).

Přičemž dámy Fridrichová, Drtinová a Zárubová byly v té době blízké přítelkyně. „Je obecně známo, že jak Robert, tak Světlana udržovali v manželství milenecké vztahy, protože jim to vzájemně moc neklapalo,“ říká zdroj z ČT.

O to pikantnější je fakt, že se Drtinová se Zárubovou tehdy (v roce 2006) střídaly nejen o muže, ale i o židli v pořadu Události, komentáře.

„V té době Světlana od Roberta odešla, přestěhovala se k Čáslavovi a podala žádost o rozvod,“ vypráví člověk z televize. Načež pár týdnů nato ukončila soudně manželství i Drtinová s Čáslavou.

„Ale Světlanu z toho nevinila. Tvrdila, že měli problémy už dříve,“ dodává zdroj z Kavčích hor. Zárubová si pak našla svého současného muže Witowského. „No a tenhle Čáslava ještě před pár měsíců chodil s Norou Fridrichovou, která se v roce 2007 rozvedla se svým současným šéfem Milanem Fridrichem,“ vypráví člověk z televize.

Teď je se Zárubou, který vztah přiznal. Také se divíte, kde berou na »Kavkách« čas na investigativní žurnalistiku?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.