Domenico Martucci: Zbývá mi 15 let života! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Domenico Martucci: Zbývá mi 15 let života!

Domenico Martucci trpí vážnou nemocí
Domenico Martucci trpí vážnou nemocí (David Kundrát)

Italský milenec Ivety Bartošové prozradil detaily o své smrtelné nemoci. Martucci (35) si hraje na spasitele, protože je smířen s tím, že mu zbývá pouhých 15 let života.

Důvodem k jeho obavám o život je svalová dystrofie, kvůli níž se mu může kdykoliv zastavit srdce, nebo dojít k udušení „Asi za pět až deset let přestanu chodit. Kolem padesáti umřu,“ řekl Martucci smířeně serveru Super.cz

Svou nemoc ale nechce příliš rozmazávat, protože nestojí o to, aby vzbuzoval lítost. „Nemá cenu o mé nemoci psát, protože se bude spekulovat o tom, že jsem ten chudáček, který hledá výmluvu, aby elegantně utekl od Ivety,“ dodal Domenico, který nedávno své soukromé tajemství sám odhalil.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Bartošová má pro jeho zdravotní komplikace určitě dostatečné pochopení. Její tělo se totiž musí vyrovnávat s následky divokého života plného alkoholu. Jak dlouho ještě bude jejich šťastný románek pokračovat?

Snaha o záchranu Bartošové ho ničí

Od chvíle, kdy se Domenico seznámil s Ivetou, je v neustálém stresu, což se negativně podepisuje na jeho stavu. „Nevím, jak dlouho budu žít. Chtěl jsem aspoň pomoci Ivetě, ale tuším, že to nezvládnu," přiznal Martucci svou slabost deníku Nový Čas.

Domenico se navíc obává o svůj zrak. Kvůli stresu mu praskla žilka v oku a bojí se, že přestane vidět.



Přečtěte si
asha10
14. 8. 2014 • 09:49

Lže, kdyby ji mel tak nebude tak vyžranej s touo nemocí se človek rodi a dožívaji se nizkého věku..Lže lže.Někde zas mluví že mel rakovinu kuze ale na slunicku se opaluje a vystavuje. je to lhar.

hafyhaf
9. 8. 2011 • 23:39

budou určitě následovat fotečky jak mu Ivetka obětavě utírá z tváře jeho vyteklé oko a krmí ho kašičkou, protože ten nemocnej chudáček je tak zesláblej že se sám nenapapá. Samozřejmě tu kašičku nabírá stříbrnou lžičkou, Domenico je přeci pan hrábě takže ničím jiným jíst nemůže....

siemi
9. 8. 2011 • 22:36

Ať je Domča jaký chce, skutečnost je taková,že pro prolhanou Ivetu, která nikdy jiná nebude,dál bude pít, lhát, házet viny na všechny ostatní jen ne na sebe je ho dost škoda. Klučina je pohlednej,zřejmě i dobrosrdečnej,věřím i tomu,že ji chtěl pomoci.ale skutečnost je taková,že Bartšová pomoct od alkoholu ani nechce.Jí se líbi setrvávat v tom,v čem je.A když by měla na sobě trochu zapracovat,něco si odříct, snažit se dosáhnout nějakého cíle, tak se zase jen opije a obviní ty druhé.Byla zvaklá od života jen brát a z nesnází zaviněných svojí osobou se vylhávat.Ze začátku a hodně dlouho se všemu věřilo,ale donekonečna jí samozřejmě lži nevystačí. Odrovnala zatím každého ve své blízkosti a Martucci dopadne stejně a nebo udělá to nejrozumnější,co by mohl a vezme od ní "nohy na ramena".Jsem přesvědčena,že mu to nebude mít nikdo za zlé. V opačném případě bude buď za vo-la a nebo bude považován za stejnou verbež,jako je Bartošová-nezodpovědnou,nespolehlivou, lenošnou, on tedy ku cti aspoň nechlastá,umí se uhlídat,ona ani to ne !

mafr
9. 8. 2011 • 17:49

že DM ví,kolik mu zbývá života.To já třeba nevím.Může mě zítra přejet auto,můžu onemocnět a do roka být pod kytičkama,ale on v tom má jasno.Tak to má být.

mirekk
9. 8. 2011 • 17:43

ale chápu ho, že si vymýšlí hovadiny a hledá zadní vrátka, kudy z toho ven... Ta nenormální nezralá paní alkoholem prosáklá je parazit, netahavá štěnice a osoba nesvéprávná, jen ať hrábě prchá, dokud má mozek celý...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.