Martucci nemohl najít cestu k Ivetě: Bloudil po Uhříněvsi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Martucci nemohl najít cestu k Ivetě: Bloudil po Uhříněvsi!

Domenico Martucci jel za Ivetou italským autem.
Domenico Martucci jel za Ivetou italským autem. (Aha! – Kundrát, Hykl, Pátek)

Zmatený Domenico Martucci (35) ve čtvrtek večer nemohl najít cestu k partnerce Ivetě Bartošové (45), která se po vážné dopravní nehodě zotavuje ve svém domě v Uhříněvsi.

„Je v šoku, málem jí zemřel syn,“ řekl deníku Aha! Martucci, když spěchal za matkou čtrnáctiletého Artura. A jako by narazil na bludný kořen, motal se po okraji Prahy ne a ne si vzpomenout, kde jeho láska bydlí.

„Vždy jsem k ní jezdil jen taxíkem, teď nemůžu najít tu správnou cestu, veďte mě,“ žádal zoufalý Martucci našeho fotografa. Martucci si to k Ivetě štrádoval malým fordem s italskou poznávací značkou. Auto však neřídil.

„Z toho stresu jsem přestal vidět na jedno oko a lékaři mi zakázali řídit,“ stěžoval si Martucci, když vystupoval z vozu. „Být s Ivetou je to nejmenší, co pro ni můžu udělat. Ve středu ráno zažila něco, co se nedá ani popsat. Stačilo málo a ona i s Arturem mohli být mrtví,“ dodal italský hrabě.

Šel jí pro prášky

V domě se zdržel pár desítek minut a pak i s lékařským předpisem uháněl do lékárny, očividně pro léky, které by Iveta měla užívat, aby se alespoň trochu dala do kupy.

V místní apatyce však speciální prášky neměli, a tak se Martucci musel vydat do centra. Jenže nepochodil ani tam. „Stejně jsou to jen homeopatika,“ zlehčoval situaci Martucci. Jestli rozrušenou Bartošovou dokážou uklidnit pouhá homeopatika, tedy prášky patřící do alternativní léčby, je otázka...

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

A skončil na kulečníku...

Každopádně Domenico už se zpět k Ivetě nevracel. Nechal ji doma samotnou v klidu odpočívat. S kamarádem si šel zahrát kulečník. Dal si pár piv na uklidnění, aby setřásl stres, který od autonehody své partnerky zažívá.

Ani Artur, který ze střetnutí dvou aut vyvázl bez sebemenšího zranění, se nechtěl zdržovat v domě. Raději vyrazil k babičce, jak oslovuje jednu rodinnou známou. A vypadal, že už je v naprostém pořádku.



Autor:  Eva Kremserová

Přečtěte si
lubnicka
7. 8. 2011 • 12:29

jsme tady http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/62050/iveta-bartosova-den-po-totalnim-kolapsu-utekla-z-m ilencova-bytu.html

lubnicka
7. 8. 2011 • 12:27

Najednou, minulý týden když jsem nemohla v neděli já, tak tady byli všichni..tssss

montevideo
7. 8. 2011 • 12:12

Už tam letím !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.