Troska Bartošová po děsivé nehodě: Jezdí po Praze v dece a shání léky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Troska Bartošová po děsivé nehodě: Jezdí po Praze v dece a shání léky!

Energie nasbíraná v Itálii je tatam...
Energie nasbíraná v Itálii je tatam... (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, David Kundrát)

Měsíc pracně nabírala ztracenou energii na italských plážích. A teď... Z Ivety Bartošové (45) je opět troska! Když ji včera spatřili fotografové deníku Aha!, naskytl se jim smutný pohled: Zabalenou v dece na zadním sedadle ji bezhlavě hodiny po Praze vozil její milenec Domenico Martucci (35). Prý sháněli homeopatika, která by Ivetě mohla pomoci poté, co se psychicky zhroutila po vážné havárii při návratu z Itálie. „Je na tom špatně,“ přiznal i její osobní psychiatr Pavel Doubek.

Od středečního nešťastného návratu Iveta nevyšla ze svého domu v Uhříněvsi. Plakala, propadala panice, zcela se uzavřela před světem. Až včera se odhodlala vyjít na ulici.

„Chtěl jsem jí zajet do Berlína pro homeopatika, které nemůžu v Česku sehnat, bál jsem se ji nechat doma samotnou, mám strach o její zdraví, takže jsem ji musel vzít s sebou,“ řekl deníku Aha! Martucci, který také vypadal, jako by byl jen pár minut před kolapsem. V tuto chvíli potřebují psychiatrické vyšetření oba. „Nevím, co s ní mám dělat,“ naříkal italský milenec, který se z čirého zoufalství propůjčil k prazvláštním manévrům.

Včera okolo poledne vyzvedl Ivetu v jejím domě v Uhříněvsi, v garáži ji naložil do vozu, zabalil do deky a vydal se na Jižní spojku. Jako naprostý šílenec neustále zastavoval a diskutoval s Ivetou, která se choulila pod dekou na zadních sedadlech. Po hodinové zcela bezduché jízdě se vydal zpět do Uhříněvsi, tam několikrát obkroužil rybník a zamířil do svého vršovického bytu, kde Ivetu ubytoval.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

„Iveta potřebuje svoje léky, je velmi rozrušená,“ třásl se Martucci, jenž zřejmě okamžitě kontaktoval osobního psychiatra Ivety Bartošové Pavla Doubka.

„Ano, Iveta je na tom psychicky špatně,“ řekl našemu deníku Doubek, který už o Ivetině dalším kolapsu ví. „Žádné další informace vám ale nemohu sdělit,“ dodal s omluvou a zavěsil.



Přečtěte si
bobina
7. 8. 2011 • 11:06

Nudí mně to ,stále dokola to samé,chlast a prášky jsou už pasé! Ivet,chce to inovaci ať máme co číst! Hrábě asi neoslepne,spíše se z toho pose...e,a posléze vezme kramle do Itošky,což by pro něj bylo asi nejlepší. Zřejmě je to cíťa a tak to skusil,no a viděl dvacátý div světa. Už se těším na pokračování....

magion
7. 8. 2011 • 11:06

Teda psát o někom, že je troska po vážné autonehodě, to je fakt nechutný. Chtěla bych vidět ty, co to napsali, jak by vypadali oni, kdyby se jim stalo něco podobnýho

ginger333
7. 8. 2011 • 10:49

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.