Holubová a Bílá: Hledají novou práci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Holubová a Bílá: Hledají novou práci!

Lucie Bílá a Eva Holubová se sejdou v pořadu Moje místo
Lucie Bílá a Eva Holubová se sejdou v pořadu Moje místo (koláž Ahaonline.cz)

Novinkou podzimního programu TV Prima bude reality show Moje místo, v níž bude Eva Holubová a Lucie Bílá nezaměstnaným soutěžícím hledat práci.

Televize nabídne netradiční formou pomoc všem, kdo nemohou dlouhodobě najít práci. Vedle psychologů se jim budou snažit zvednout sebevědomí také známé osobnosti. Garantem projektu bude vedle Holubové a Bílé i skladatel Ondřej Soukup nebo režisér Jiří Adamec.

„Odborníci pomáhají lidem změnit se osobnostně a profesně, aby mohli sehnat místo. Půjde o úplně nový druh sociální reality show,“ řekl o pořadu Moje místo ředitel Primy Marek Singer.

Pro Lucii Bílou to bude na Primě druhý kšeft. V show Česko-Slovensko má talent si letos zopakuje roli porotkyně.

Pokud vám s výběrem nové práce nepomůže ani Bílá s Holubovou, můžete si na Prima Cool dopřát nový pořad Těžká dřina. Diváci v něm poznají 12 nejhorších zaměstnání, na které lze narazit.



Přečtěte si
herecka
5. 8. 2011 • 08:44

Holubová bude hledat práci nezaměstnaným? Sama vypadá, jako by dny trávila bojem u popelnic, no brrrr... Tahle nesympatická osoba se vůbec na něco podobného nehodí. Je dobrá tak pro ty mladé režiséry hrát nějakou blbku v nicneříkajícím příběhu. Hádej kdo jsem totálně zkazila a vy ji obsadíte dál????? Prima snad žertuje.

salamandr1
4. 8. 2011 • 21:19

To by byl super páreček, za chvíli by se uchlastali

salamandr1
4. 8. 2011 • 21:18

Kristepane, proč zase tahle nechutná sprostá šmíra?????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.