Klepl a Holubová na dlažbě - Konec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Klepl a Holubová na dlažbě - Konec!

Eva Holubová a Bob Klepl mají na Primě utrum.
Eva Holubová a Bob Klepl mají na Primě utrum. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

Televize Prima už nebude pokračovat v natáčení pořadu Hádej, kdo jsem?! Hádači Eva Holubová (51), Bob Klepl (52), Alice Bendová (36) či navrátilec Martin Zounar (42) tak definitivně končí. Pořad, který získal cenu v anketě divácké obliby TýTý, končí po čtyřech letech. Kam ale televize upíchne dvorního moderátora Petra Vondráčka (34)?

„Do léta se nic nemění. Podzimní schéma zatím není hotové. Diváci se samozřejmě včas dozvědí, co bude s jejich oblíbeným moderátorem,“ potvrdila deníku Aha! informaci tisková mluvčí Primy Jana Kocová.

Snad jediný člověk, který netruchlí nad koncem zábavné show, je Alice Bendová, ta si naopak oddychla. Po porodu bude mít alespoň dost času na holčičku, která by se měla už brzy narodit. S ostatními hádači se zřejmě Prima rozloučí. „Vždyť už skoro vyčerpali všechny možné profese i slavné celebrity. Je nejvyšší čas, aby pořad skončil,“ říká k tomu zdroj z televize Prima s tím, že i sledovanost formátu povážlivě klesla.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.