Lucie Bílá na festivalu Benátská noc: Královna dekoltů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Lucie Bílá na festivalu Benátská noc: Královna dekoltů!

Zatím poslední odvážný dekolt Lucie Bílé na festivalu Benátská noc. Tajemství podprsenky - Tuto podprsenku má Lucie Bílá velmi ráda. Jde o značku La Marque, cena se pohybuje od dvou tisíc korun výše. Je to rafinované prádlo, které prostřednictvím zdobných pásků, kovových aplikací či přezek nejen zdůrazňuje tvar ňader, ale zároveň je na potřebných místech stimuluje.
Zatím poslední odvážný dekolt Lucie Bílé na festivalu Benátská noc. Tajemství podprsenky - Tuto podprsenku má Lucie Bílá velmi ráda. Jde o značku La Marque, cena se pohybuje od dvou tisíc korun výše. Je to rafinované prádlo, které prostřednictvím zdobných pásků, kovových aplikací či přezek nejen zdůrazňuje tvar ňader, ale zároveň je na potřebných místech stimuluje. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, Martin Hykl, Hermina.cz)

Chloubou zpěvačky Lucie Bílé (45) je nejen hlas, ale i dekolt. V poslední době se Slavice ukazuje v upnutých modelech s výstřihy, z nichž se dmou bujná ňadra. Poprsí předvedla i na sobotním festivalu Benátská noc. Jenže v chladném počasí měla raději zvolit model, který více zahaluje. Během vystoupení totiž přišla o hlas!

„Je mi to moc líto, ale kdybych ještě chvíli zpívala, byli byste moji poslední posluchači, mohla bych skončit kariéru,“ omlouvala se Bílá, když předčasně zakončovala vystoupení.

Diváci se nedočkali ani kapely Nightwork. Ta kvůli onemocnění zpěváka Vojty Dyka zrušila víkendové účinkování na festivalech.

„Vojta ve čtvrtek skončil v nemocnici, absolvoval spoustu vyšetření, přechodil chřipku a teď se to projevuje na jeho zdraví. Uvidíme, budemeli moci v nejbližších dnech vystoupit,“ řekl v pátek Aha! manažer kapely Filip Šmíd.

A zdravotní stav se bohužel nezlepšil, kapela tedy na Benátské noci nevystoupila.

Festival po celé čtyři dny doprovázel velmi silný déšť. „Program nedělního odpoledne jsme proto museli zrušit. Václav Neckář s kapelou Bacily bohužel nevystoupil. Už v sobotu jsme ho museli odvolat,“ řekla nám Johana Turner, tisková koordinátorka festivalu Benátská noc.



Přečtěte si
evelin11
1. 8. 2011 • 19:58

odporná cigoška...která se k nim přinala...až když přestala mít hlasy...tipická smradlavka...fuj...

nesmyslynesmysly
1. 8. 2011 • 15:20

a lepši už to vážně nebude. No kdo jiný by dělal ze sebe takového idiota. Jedině HANA ZAŇAKOVA. Tak mám takový pocit, že ze SLAVICE bude v příštím roce SLEPICE a na to si počkám

fiat
1. 8. 2011 • 14:58

aby ukázaly jak jsou stále "mladé". Ty partie pod očima jsou ale důkazem,že jde o nemladici. Mnohé takové kruhy nemají.Je to vyžilost a tzv. ošehání kavárenskými větráky. Nemusím tak sebestředné a málo chytré ženy, soutěžit by mohla s Ivet.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.