Těhotná Hanychová: Máma mě vyhnala na večírek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Těhotná Hanychová: Máma mě vyhnala na večírek

Těhotná Agáta s přítelem Mirkem se na párty zdrželi jen chvíli.
Těhotná Agáta s přítelem Mirkem se na párty zdrželi jen chvíli. (Aha! – Martin Hykl)

Těhotná Agáta Hanychová (26) i přesto, že může porodit každým dnem syna, v pátek vyrazila na večírek! Ale dlouho se nezdržela, přítel a otec dítěte Mirek Dopita (28) ji po hodině odvezl domů.

„Já se tam ale tak nudím, nejde to vydržet. I moje máma mě vyhnala mezi lidi,“ smála se dcera herečky Veroniky Žilkové (49).

Z nudy už dokonce začala i zavařovat. „Už bych chtěla, aby byl syn venku, sice mám termín až 12. srpna, ale zkouším rady, co mi doporučila kamarádka, jak trošku uspíšit porod. Ale na mě nějak nic nezabírá,“ zoufala si.

Poradit se jí snažila i bývalá moderátorka VIP zpráv na Primě Martina Gavriely. „Mně stačilo podívat se na film Zachraňte vojína Ryana a dítě už bylo venku.“



Přečtěte si
marmelada
30. 7. 2011 • 17:49

Dítě nevyhánějte ani myšlenkou, půjde samo až bude chtít. Čtrnáct dnů nic neznamená ale přesto. Možná více donošené nebude pak hyperaktivní a nebude s ním tolik hlídání.Víte co je hyperaktivní dítě? které je opravdu hodně hyperaktivní tak to je jako bič Boží. nespustíte ho s očí, neuděláte nic.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.