Martucci o Bartošové: Šance na její vyléčení je malá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Martucci o Bartošové: Šance na její vyléčení je malá!

Iveta Bartošová a Domenico Martucci.
Iveta Bartošová a Domenico Martucci. (Aha! – David Kundrát)

Po odchodu z psychiatrické léčebny v Praze se Iveta Bartošová (45) odjela léčit do Itálie. Domenico Martucci (34) si ale není jistý tím, že se zpěvačka do Česka vrátí jako úplně zdravý člověk…

Bartošová je sice na dobré cestě, protože si své problémy dokázala přiznat, ale její stav je velmi vážný. „Šance, že se dá do pořádku tu je, ale ne moc. Tři měsíce se bude léčit a pak bude co? Bude úplně zdravá a skvělá? Nejsem si tím tak jistý,“ řekl Martucci serveru Super.cz

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Ivetu podle něj drží při životě jeho láska, která ovšem nemusí trvat věčně. „Teď je velikánská, ale nemohu garantovat, že náš románek bude pokračovat dva, tři roky nebo celý život. A co se případně pak bude s Ivetkou dít, to opravdu nevím,“říká Domenico o jejich vztahu.

Psychicky labilní zpěvačka je údajně přesvědčená o tom, že ji někdo sleduje a chce jí i Arturovi ublížit. Ve svém autě prý našla cedulku s varováním. „Nemohu ale vědět, jestli tam tu kartičku nedala sama Iveta, aby si lidé nemysleli, že vidí věci, které neexistují. To opravdu netuším,“ připouští italský hrabě její paranoiu.



Autor:  cam

Přečtěte si
montevideo
26. 6. 2011 • 18:47

Jasně, můžou za to novináři ! Na těch fotkách se chudinka "pronásledovaná" Iveta focení skutečně zuby nehty brání, že ?

montevideo
26. 6. 2011 • 18:44

si už připravuje zadní vrátka k rozchodu, jak se zdá. A Ivetka je přesvědčená, že chce někdo Arturovi ublížit a proto ho tu nechala samotného. Fakt dobrá "máma"!

marmelada
26. 6. 2011 • 15:44

Lucie Bílá si nějak poradila, když to taky zloušeli..... trochu komedie a je to. Proč se tak otevírat a dávat druhým zbraně " sám proti sobě"? Psychyatři jsou asi opravdu k ničemu a jelikož to sami vědí, tak jsou přeopatrní. Co omezit právní způsobilost? Načas? Můžou se totiž stát i horší věci, když nebude hlídaná opatrovníkem. Měla by se vzchopit nejuen Iveta, ale všichni kolem.

denaaa
25. 6. 2011 • 18:05

Myslím si taky, že šance na vyléčení Ivety není velká a neustálý zájem o ni a její stále se opakující problémy s alkoholem, záchvaty atd. ze strany novinářů jí asi nepomohou... Je smutné, že takto dopadla a přesto ji novínáři nenechají být, navíc chudák Artur, s tím bohužel souhlasím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.