George Clooney: Konečně je volný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

George Clooney: Konečně je volný!

George Clooney
George Clooney (Profimedia.cz, Reuters)

Těch rozchodů už bylo – a vždycky se zase usmířili.

Jenže už je to defi nitivní! Sexy modelka Elisabetta Canalis (32) se sbalila a odešla. Její hvězdný milenec George Clooney (50) ji svým strachem ze svatby natolik otrávil, že se vášnivá Italka rozhodla hledat lásku jinde. Její ňadra a zadeček prý teď laská černý basketbalista Dwyane Wade (29)!

„Řekl nám, že ho Elisabetta chce spoutat okovy své lásky,“ tvrdí Clooneyho přítel. Fakt je, že kráska poslední dobou mluvila o vdavkách až podezřele často.

„Nemohla bych být s člověkem, který neustále opakuje, že nechce děti ani svatbu,“ postěžovala si Elisabetta médiím. Šlo o velmi trefný popis Clooneyho.

Elisabetta sice na veřejnosti tvrdila, že milenci nedává žádná ultimáta, ale rozchod svědčí o opaku. Herec nehodlal nic měnit na tvrzení, že mu čtyři roky jednoho manželství stačily. K další ženitbě neviděl důvod.

„Tvrdě pracuji a jsem pořád mimo domov. Byl bych špatný manžel. Být ženou, sám bych se sebou moc dlouho nevydržel,“ říká Clooney. Elisabetta vydržela dva roky, než Georgeovi vrátila jeho předrahou svobodu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.