Nejsmutnější Playboy všech dob: Titulní strana musí mít přelepku! Místo manželky uprchlá nevěsta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nejsmutnější Playboy všech dob: Titulní strana musí mít přelepku! Místo manželky uprchlá nevěsta!

Hugh Hefner se snoubenkou Crystal Harris.
Hugh Hefner se snoubenkou Crystal Harris. (Playboy, Profimedia.cz)

„Představujeme Vám paní Crystal Hefner!“ To byl hrdý titulek pánského časopisu Playboy pro červencové vydání. Háček je ale v tom, že mladá nevěsta Crystal Harris (25) si na dnešek plánovaný sňatek s majitelem Playboye Hughem Hefnerem (85) na poslední chvíli rozmyslela a redakce tak měla najednou pro čtenáře zcela nepravdivou zprávu.

Zaměstnanci Playboye si s problémem nejdřív marně lámali hlavy, ale nakonec bylo řešení geniálně jednoduché.

Tělo Crystal narychlo překryla nálepka se sdělením »Runaway Bride« neboli »Nevěsta na útěku«, což byl mimochodem populární film s Julií Roberts (43), ve kterém herečka opakovaně prchala od oltáře. Vnitřní obsah pak zůstal nezměněn.

Crystal si sice Hefnera nevzala, ale i tak byla více než dva roky jeho milenkou, tak proč by se stařík »Hef« nepochlubil? Své srdce si ostatně vylila i Crystal.

„Nebyla jsem jedinou ženou v jeho životě a to mě znepokojovalo. Manželství je přece jen o dvou lidech,“ svěřila se v slzách v televizním rozhovoru. Předešlé dva roky jí ale vztah Hefnera k jiným ženám buď tolik nevadil, nebo o něm raději nemluvila.

Kdo je Crystal Harris?

Kdysi studovala psychologii, ale pak zkusila fotit pro Playboy a to změnilo celý její život. V roce 2008 poznala Hugha Hefnera a v lednu následujícího roku s ním začala žít. Loni o Vánocích se zasnoubili, ale pět dní před obřadem Crystal ze svatby vycouvala. Vedle ukazování svého sexy těla se snaží prorazit i jako zpěvačka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.