Kateřina Cajthamlová byla online: I sexem se dá hubnout, když trvá hodinu denně… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kateřina Cajthamlová byla online: I sexem se dá hubnout, když trvá hodinu denně…

Doktorka Kateřina Cajthamlová ¨diskutovala se čtenáři Ahaonline.cz
Doktorka Kateřina Cajthamlová ¨diskutovala se čtenáři Ahaonline.cz (TV Prima)

Doktorka Kateřina Cajthamlová z pořadu Jste to, co jíte byla hostem chatu na Ahaonline.cz Čtenářům poradila jak snížit nadváhu a promluvila také o svém životě mimo televizní kamery.

Pořadem Jste to, co jíte už prošlo přes 70 lidí a většina z nich v nastoleném režimu pokračuje úspěšně dál. „Řada z nich se mi s různou pravidelností ozývá. Několik z nich opravdu výrazně změnilo styl života,“ bilancovala Kateřina Cajthamlová.

Na otázku, zda se dá zhubnout sexem vtipně odpověděla: „Pokud jde o sexuální aktivity, na vaší vytrvalostní tepové frekvenci prováděné denně po dobu 45-60minut a dostatečně jíte kvalitní stravu, mohlo by to jít.“

Když padla řeč na soukromí, Kateřina Cajthamlová popřela informace o novém muži po jejím boku: „Vyfotili nás s kamarádem a nazvali jej "životní partner", už jsme to oba dementovali. Jsem teď spokojená sama.“

Pořadu Jste to, co jíte se zúčastnila i herečka Naďa Konvalinková, s jejímž přístupem byla Kateřina velmi spokojená. „Paní Naďa se do toho »obula« báječně. Má náš obdiv i proto, že plynule hubne hlavně pohybem a správnou stravou dál,“ řekla o svém VIP klientovi známá dietoložka.

A jak Kateřina Cajthamlová odpočívá po náročném natáčení? „Miluji procházky po Praze, čtu si, poslouchám country, jazz a různou dramatizovanou četbu. Vesluju, tancuju a pouštím trable z hlavy aktivním optimismem,“ prozradila svůj recept na spokojenost.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.