Jste to, co jíte: Takhle hubla Naďa Konvalinková | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jste to, co jíte: Takhle hubla Naďa Konvalinková

Naďa Konvalinková je také to, co jí...
Naďa Konvalinková je také to, co jí... (TV Prima)

Herečka Naďa Konvalinková (60) sebrala odvahu a pod dohledem doktorky Kateřiny Cajthamlové a televizních kamer se rozhodla jednou provždy skoncovat se svými přebytečnými kily.

Nadváha komplikuje Nadi Konvalinkové život už třicet let, během nichž se marně snaží svou postavu formovat pomocí nejrůznějších diet. Nyní se rozhodla s přebytečnými kily a s nimi souvisejícími zdravotními komplikacemi skoncovat a vyhledala pomoc Kateřiny Cajthamlové.

„Nedávno jsem se viděla v televizi a byla jsem ze sebe vyloženě nešťastná. Říkala jsem si – chudáci diváci se na to musejí dívat,“ řekla sebekriticky Naďa.

Na jejím stavu se nepříznivě projevilo její povolání. Jako herečka totiž nemá čas na pravidelné stravování. Během dne se nestíhá najíst a v noci si to vynahradí »prohřeškem« v podobě celé tabulky čokolády? Co na to řekne výživový poradce Petr Havlíček?

Naďa Konvalinková nastoupila do pořadu Jste to, co jíte s jasným cílem: „Chtěla bych být pohyblivá, méně unavená, cítit se dobře a zvýšit si sebevědomí.“ Do boje s nadváhou se pustila ze všech sil a po skončení natáčení je o sedm kilo lehčí.

Herečka projevila velkou odvahu nejen při cvičení v posilovně a radikální změně jídelníčku, ale odhodlala se také k letu na kluzáku poháněném vrtulí. Při hubnutí ji přišla podpořit i její kolegyně Květa Fialová.

Jak se na postavě Nadi Konvalinkové projeví rady Kateřiny Cajthamlové a Petra Havlíčka uvidíte dnes večer na Primě. Hubnutí Nadi zachycuje i naše galerie.



Přečtěte si
opportunity
21. 5. 2011 • 19:30

To víš že jo, je to celoživotní řehole - jíst jenom salát a kousek libového masa, to nevydrží nikdo.

opportunity
21. 5. 2011 • 19:29

Kde najít tu pevnou vůli?

ahacek
19. 5. 2011 • 10:48

kdyby to tak šlo.

simeonsimeonovic
19. 5. 2011 • 07:47

A mezi námi, chodila i hubnout pod dohledem jedné Mudr., efekt stejný, /viz můj příspěvek níže/, jenom jí to stálo neuvěřitelný peníze, za každou návštěvu, za předepsání jídelníčku, za odběry..... . , takže, nevyhazujte peníze u těchto už teď dobře zabezpečených lékařů /mimochodem-obezita- nejlepší byznys/, ale najděte pevnou vůli, jezte vyváženě a úspěch budete míst stejný, jenom nevyhodíte peníze. S.

simeonsimeonovic
19. 5. 2011 • 07:45

Moje žena dokáže zhubnout neuvěřitelně třeba za 6 měsíců 25 kilo. Díky velmi dietní , zdravé a vyvážené stravě. Ale po těch 6 měsících jako když utne, má té stravy plný kecky a začne se stravovat zase v normálu. A přibere vše zpět, a potom znova a pořád dokola. Myslim, že paní Konvalinková na tom bude stejně. S.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.