Konvalinková: Tloušťka mi ničí život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Konvalinková: Tloušťka mi ničí život!

Konvalinková měla kvůli nadváze úporné bolesti kolen.
Konvalinková měla kvůli nadváze úporné bolesti kolen. (TV Prima)

Herečka Naďa Konvalinková (60), které 30 let s dietami úplně rozhodilo metabolismus, bouchla do stolu a řekla dost! Sympatická boubelka už nesnesla pohled do zrcadla a přihlásila se do dietologického pořadu Jste to, co jíte!, aby konečně zhubla.

A hvězdě komedie Adéla ještě nevečeřela se to během dvou měsíců opravdu povedlo. Ze původní váhy 104 kg shodila rovných sedm kilogramů...

„Potřebovala bych zhubnout, protože mě hrozně bolí kolena, ta váha už je veliká. To je jedna věc. Za druhé: když ležím v posteli a to břicho leží vedle mě, tak se mi to hrozně nelíbí,“ svěřila se Konvalinková před začátkem pořadu. „Nedávno jsem se viděla v televizi a byla jsem ze sebe vyloženě nešťastná. Říkala jsem si – chudáci diváci se na to musejí dívat,“ okomentovala svůj vzhled Naďa.

Touha zhubnout přitom podle dietoložky Kateřiny Cajthamlové (48) přišla doslova za pět minut dvanáct. „Máte 118 centimetrů přes pas, to je hodně, mělo by to být maximálně 88, chtělo by to tak 30 cm dolů! To za tři měsíce nestihneme, ale alespoň začneme,“ uklidňovala zděšenou Konvalinkovou.

„Mým hlavním nepřítelem je nedostatek času, mnohdy se prostě nestíhám najíst, a pak si dám v noci čokoládu,“ přiznává paní Naďa, která na posezení snědla klidně celou tabulku. Kromě sladké pochoutky »ujížděla« také na čerstvém chlebu se sádlem, s nímž se ale taky musela rozloučit.

„Hektický životní styl a celá řada pracovních povinností mohou být u Nadi problém, člověk pak zapomíná pravidelně jíst a nehubne,“ varuje Cajthamlová, pod jejímž dohledem herečka shodila sedm kilogramů a díky pravidelnému cvičení také zformovala svojí postavu. Jen obvod pasu se snížil z 118 na 106 centimetrů...

Příležitost podívat se do kuchyně slavné herečky budete mít již ve čtvrtek 19. května od 21.20 hodin na Primě!



Přečtěte si
zdepa
31. 1. 2012 • 19:21

na chlastu. Není pomoci ani jednomu. Chybí vůle a tak je to pro oba neřešitelné. Kaiser se uchlastá, Konvalinková užere. Žádná škoda.

zdepa
21. 5. 2011 • 21:03

Existuje jediný návod, který ona ve svém věku odmítala celý život: nepřežírat se!!!V každém médiu se vždy chlubila, jak se přežírá. Je to jen otázka IQ a tím ona moc nehýří. Je to jako když kuřák tvrdí, že mu život otravují plíce. Tak dobrou chuť, boubelko. Zaráží mne jen falešná solidarita. Ta jí pomůže ze všeho nejméně. Není tedy na vině její tloušťka, ale její mizerná vůle.

ornelina
19. 5. 2011 • 22:39

Paní Naděnko, přeji Vám k narozeninám hlavně hodně zdraví a trpělivosti při hubnutí. Vydržte!!!! Je to hrozně těžké, ale uvidíte, když vydržíte alespoň do konce roku, že to stálo za to. Budete se cítit o mnoho lépe. Neříkám vypadat, protože Vy vypadáte moc dobře pořád, i s kily navíc. Mějte se moc hezky a v y d r ž t e !!!!!!

marais
18. 5. 2011 • 09:46

Nada je moc krásná i tak.A nohy v tomto věku bolí i ty štíhlejší, věřte mi.Jinak Naděnko, méně jíst ,méně pít a přidat více pohybu.Hlavně,že jste zdravá..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.