Naďa Konvalinková: Zhroutila se! Kvůli rakovině obličeje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Naďa Konvalinková: Zhroutila se! Kvůli rakovině obličeje!

Naďa Konvalinková
Naďa Konvalinková (Aha! – Daniel Černovský)

Herečka Naďa Konvalinková (58) se utápí ve smutku! Přestože se jí profesně daří a nyní natáčí nový seriál Cukrárna (půjde na ČT1), musí řešit velké rodinné trable. Konvalinková se psychicky zhroutila poté, co jí její sestra Ljuba oznámila, že má rakovinu. Udělal se jí totiž tumor v obličeji. Přitom s Ljubou Naďa prožila část mládí v dětském domově poté, co její tatínek surově zmlátil maminku!

„Měly jsme spolu odletět na dovolenou do Thajska... Jenže se to nepovedlo,“ svěřila se deníku Aha! Konvalinková. „Přitom to všechno začalo tak nevinně. Sestra měla něco na nose. Nikdo tomu nepřikládal velkou váhu. Myslely jsme si, že je to jenom beďar,“ rozpovídala se herečka. „Nakonec navštívila lékaře a zjistilo se, že nejde o žádný beďar, ale tumor na nose – byla to rakovina,“ dodává Konvalinková, která nakonec odjela na dovolenou sama. „To bylo poprvé, kdy jsem si takhle vyrazila, a ne vlastní vinou, sama na dovolenou. Prosím anděly, aby mi pomáhali, oni čekají, až je oslovím, jinak nemají moc práce. Samozřejmě teď prosím o své nejbližší, aby všechno dobře dopadlo,“ modlí se paní Naďa, která zazářila v řadě filmů a seriálů včetně včera reprízovaného evergreenu Druhý dech či novince Karla Smyczka Poste restante (každý pátek na ČT 1).

Žal Naďa zaháněla nad sklenkou irské whisky na zahájení hudebního festivalu, jehož je patronkou. „S tvrdým alkoholem musím opatrně, moje tělo nezná míru, a panákové dýchánky tak končí špatně,“ přiznává herečka, které se v souvislosti se sestřinou nemocí vybavily i vzpomínky na kruté dětství. „Rodiče se rozešli, když mi bylo deset. Během rozvodu nastaly takové konflikty, že mě a moji sestru Ljubu dal soud do internátu, abychom u toho nebyly. Tím pro mě skončilo šťastné dětství. Ten rok v internátě byl hodně krutý. Zažila jsem šikanu i kruté strádání. Vůbec nejhorší byl ale pocit, že vás nikdo neobejme,“ vzpomínala nedávno Konvalinková s tím, že nakonec si je naštěstí babička vybojovala do vlastní péče.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.