Kateřina Cajthamlová - Končí s tlouštíky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kateřina Cajthamlová - Končí s tlouštíky!

Lékařka Kateřina Cajthamlová podle zákulisních informací definitivně končí na Primě.
Lékařka Kateřina Cajthamlová podle zákulisních informací definitivně končí na Primě.

PRAHA – Lékařka Kateřina Cajthamlová (46), která se proslavila nekompromisním přístupem k hubnoucím tlouštíkům v »primáckém« pořadu »Jste to, co jíte«, se včera naposledy rozloučila s diváky! Skončila totiž třetí řada pořadu a podle našich informací z obrazovky defi nitivně zmizí i sama doktorka. Ta však doufá, že dostane druhou šanci…

Přísná doktorka, která si umí vyšlápnout na cvalíky, čeká na druhou šanci v televizi. Zato bavič Sobota zažije velký návrat

Televize Prima slavila se »Jste to, co jíte« úspěch – a dokonce se po ní začala »opičit« i Nova, která s Ivanou Chýlkovou v roli moderátorky potají chystá projekt »Jez a zhubni«. Původní česká televizní hubnoucí »vlaštovka« je ale po včerejšku minulostí. Podle našich zpráv už ji na obrazovkách nikdy neuvidíme, maximálně v repríze. „Šetří se, kde se dá. A náklady na »Jste to, co jíte« nebyly zrovna nejmenší. Takže následoval zrušené pořady, které byly ve sledovanosti propadáky, i když zrovna tohle nebyl ten případ, spíš naopak,“ řekl zdroj z Primy.

„Jestli někdy bude čtvrtá řada »Jste to, co jíte«, to ví jen programové oddělení Primy. Nám nikdo neřekl, že by s ní počítali, nebo naopak, že už nebude. Vyvíjíme však nový formát, který bude také o obezitě, ale jestli budeme úspěšní, to je ve hvězdách,“ konstatuje paní Kateřina.

Jenže člen užšího vedení stanice pro ni má špatnou zprávu. „Doktorku Cajthamlovou jsme oslovili kvůli dalšímu projektu, ale jak to vypadá, Prima nejspíš odpíská i ten. Jen to paní Cajthamlové jaksi zapomněli říct,“ dodává zdroj z televizního zákulisí.

Pokud tedy televize nepustí finanční kohoutky znovu naplno, nejspíš se s oblíbenou lékařkou budeme potkávat už jen na titulních stránkách obrázkových časopisů. Jak totiž říká, přechod k »novácké« konkurenci není na pořadu dne. Věc má ale ještě jeden háček. „Diváci o doktorku Cajthamlovou určitě nepřijdou. Podrobnosti se dozvíte v lednu,“ říká totiž překvapivě mluvčí Primy Jana Kocová.

Tak kdo má pravdu? Mlží televize, nebo jindy výborně informovaný zdroj, který se snad z nějakých osobních důvodů snaží úspěšné lékařce uškodit? Pravdu ukáže asi až čas.

Luděk Sobota - Dostal hlavní roli v seriálu!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.