Doktorka Kateřina a výživový specialista Havlíček: Proč spolu nemluvili? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Doktorka Kateřina a výživový specialista Havlíček: Proč spolu nemluvili?

Doktorka Kateřina je skromná žena...
Doktorka Kateřina je skromná žena... (TV Prima)

Na obrazovky televize Prima se už dnes vrací populární reality show Jste to, co jíte!, ve které čeští tlouštíci hubnou pod dohledem přísné doktorky Kateřiny Cajthamlové (48) a výživového specialisty Petra Havlíčka (41).

Málokdo ale ví, že tihle dva spolu v poslední době moc nemluvili.

Petr prý Kateřinu rozzlobil svým chováním. „Díky ní se zviditelnil, získal řadu klientek – a začal se chovat povýšeně. A to jí vadí!“ řekl deníku Aha! zdroj z okolí Cajthamlové. Doktorka Kateřina to ale vidí jinak. „Každý máme své ordinace, každý máme dost své práce, nic jiného za tím nehledejte,“ říká k údajným neshodám s Havlíčkem Cajthamlová, která se odstěhovala ze své původní ordinace.

„Vyměnila jsem ji za dvě hezké konzultační místnosti. Se změnou jsem hodně spokojená,“ pochvaluje si doktorka. A Havlíček? Ten se dál věnuje svému výživovému centru. Do toho si samozřejmě přišel na pěkný balík peněz díky účinkování v reklamě na jeden známý jogurt.



Přečtěte si
winterfreshka
18. 3. 2011 • 13:59

S dědičnostmi,kdy se tloustne pomalu i ze vzduchu,ač se člověk snaží jakkoliv zhubnout.Třeba takový metabolický syndrom spalování tuků.Matku může postihnout v pozdějším věku,dítě ho může mít třeba hned od školy.Dítě sportuje,hlídají se mu kalorie,jí zdravě a kila jdou velmi špatně dolů...Pak si vezme kousínek čokolády či něčeho jiného a 3kila jsou hned zpátky nahoře.

opportunity
18. 3. 2011 • 11:55

A jak zvládáš jiný styl stravování? Já jím celkem normálně lehčeji, ale kdybych si něsměla občas dát něco normálně českého, asi bych se dost trápila...

anamora
18. 3. 2011 • 08:35

Já jsem zhubla, byla jsem u ní v ordinaci před 2 lety, mám dole 21 kg...ale příjemná mi moc nebyla...ale moc mi pomohla.

opportunity
17. 3. 2011 • 19:42

Však Cajthamlová taky účinkovala v reklamě. A na rozdíl od Havlíčka umí stanovit i diagnozy. Jenom by mě zajímalo, jestli jejich metodou někdo hezky zhubl (třeba z 90 na 65) a zůstal tak alespoň 3-4 roky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.