PROSTŘENO - Lucie: Moje povolání je p*ča k ruce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

PROSTŘENO - Lucie: Moje povolání je p*ča k ruce!

Lucie Kučerová uspořádala hostinu v teplákové soupravě...
Lucie Kučerová uspořádala hostinu v teplákové soupravě... (reprofoto TV Prima)

Lucie Kučerová (31) svým hostům doporučila netradiční výbavu v podobě tepláků. Při vzájemném boji jim přišly docela vhod…

Soutěžící Lucie má specifický smysl pro humor, který je pro většinu lidí nepochopitelný. Ukázkovým příkladem je její pracovní pozice »pikr«, což mimo kameru vysvětlila jako p**a k ruce… Lucie dle očekávání svým menu ostatní účastníky soutěže pořádně překvapila.

Největší obavy vzbuzovalo její uzené maso na »colové« omáčce. Jak se s netradiční s pochoutkou vypořádá Petra, která po hostině u Ríši prohlásila, že sladké maso už nikdy nevezme do pusy? Zajímavý je i kuřecí krém podle Lucie, který chutná po rybách…

Nechybělo však mnoho a hosté by skončili u studených talířů. Lucii totiž došla plynová bomba a bez pomoci Ondřeje a Ríši by její vaření skončilo fiaskem.

Pánové si díky tomuto problému alespoň připravili svaly na kurz sebeobrany, který si pro hosty Lucie připravila. V teplácích si vzájemný kontakt pochopitelně nejvíce užili Ondřej s Lucií, mezi nimiž to v soutěži stále více »jiskří«.

„Když jsme se viděli poprvé, nevím co se stalo. Padnul mi do oka, mám toho kluka ráda. Ondra je ještě takové děťátko,“ líčí vzájemné sympatie Lucie Paloučková. Zápas naopak příliš nenadchnul vdanou Petru: „Jsem nekonfliktní člověk a když pán chtěl, abych udělala »bum bum«, nepřišlo mi to moc super.“

Jak své hosty zaujme experimentující Lucie, která při mixování zeleniny trénuje hýžďové svaly? Sledujte Prostřeno od 18 hodin na Primě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.