Prostřeno: Petra svou konkurenci »otrávila« cibulí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Prostřeno: Petra svou konkurenci »otrávila« cibulí!

Kdo vyhraje?
Kdo vyhraje? (TV Prima)

Sérii gurmánského pořadu Prostřeno z Vysočiny dnes odstartuje Petra Bajerová (25), která pro své hosty připraví doslova »nepoživatelné« menu… Servírka na mateřské dovolené doplatí na cibuli, k níž mají ostatní odpor.

Petra s cibulí rozhodně nešetřila a jediným chodem, kde se tato surovina neobjevila, byl dezert. U stolu se k jejímu neštěstí sešly dvě dívky trpící střevními obtížemi a dva pánové, kteří cibuli vyřadili ze svého jídelníčku.

Soutěžící Ondřej k tomu má zvláštní důvod: „Averzi jsem si vypěstoval odmala, kdy mě ji starší sestra nutila jíst syrovou. Dokud jsem ji nesnědl, nemohl jsme ven.“ Cibule ovšem nechyběla v Petřině »rychlonakládaném« sýru, cibulačce, palačinkách se špenátem ani zeleninovém salátu s olivami.

Smůlu však Petra neměla pouze s cibulí. Svým menu se netrefila do chuti obou konkurentek se shodným jménem Lucie. Zatímco jedna z nich nesnáší špenát, druhá odmítá oříšky, které jsou součástí karamelových řezů.

S jakým hodnocením se setká hostina u Petry, již k vaření přimělo až narození syna? V kuchyni nejspíš příliš času netráví, jinak by přece nemohla dát těsto na plech, který se jí nevejde do trouby…

 

Kolik bodu sklidí Petra se svým »cibulovým« menu? Sledujte Prostřeno od 18 hodin na Primě.



Přečtěte si
illis
23. 5. 2011 • 20:18

co by stálo za řeč, vařit v podstatě neumí a to co chutná jejím přátelům u bicích v podkroví nemusí chutnat soutěžícím. Komedie s plechem na řezy, který se jí nakonec nevešel do trouby a její vulgární průpovídky , tomu se nechce ani věřit.

zadnice
23. 5. 2011 • 09:56

Přesně tak. Proč do pořadu berete lidi, kteří už dopředu hlásí: "To nemusím, to nesnáším, to nejím..." a další trapné kecy. Na to se fakt nedá koukat.

pelagie
23. 5. 2011 • 08:40

nějak nemůžu pochopit proč soutěží lidi, kteří mají zdravotní potíže/ viz článek / a nebo mají odpor k určitému produktu, ze kterého se vaří . Na takové se přece při soutěži nemá brát ohled, každý máme svoji kuchyň, své oblíbené jídlo a nelze přece vytypovat co kdo jí a nejí ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.