Reality show Prostřeno! Recept na hlavní jídlo Ctibora Poláka - Připravil hostinu z masa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Reality show Prostřeno! Recept na hlavní jídlo Ctibora Poláka - Připravil hostinu z masa!

Fotografie
Fotografie (internal)

Podnikatel Ctibor Polák (49) platí v soutěži Prostřeno! (dnes v 18 hodin na TV Prima) za skutečného brouka Pytlíka, který všechno zná, všude byl a všechny neustále poučuje. Vaření miluje a pro ostatní hosty si připravil skutečné hody. Podávala se krémová polévka s parmezánem, masíčko na grilu se zeleninou a čokoládová pěna.

Ctibor Polák se narodil v Bratislavě, už dvacet let ale žije Praze. S druhou manželkou vychovává malého syna Teodora. V kuchyni je podle svých slov fakt dobrý, tedy když není zrovna »den blbec«. „Rád zkouším nové věci a objevuji nové chutě. Inspiruji se hlavně středomořskou kuchyní a preferuji jídla s krátkou dobou přípravy a z pokud možno čerstvých surovin,“ popsal Ctibor, který také miluje česnek a tvrdí, že ho nikdy není dost.

Pro své hosty si připravil pestré menu a nejvíce bodoval několika druhy masa, která ugriloval na balkoně. Tam také v květináčích pěstuje spoustu čerstvých bylinek. Jeho masíčka chutnala hlavně Regině. Velký úspěch naopak nesklidil u soutěžící Marie, které vadila málo dochucená polévka a příliš sladký dezert. Všechny své hosty ale okouzlil vlastnoručně vyrobeným domácím pivem!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.