Reality show Prostřeno! Recept na hlavní jídlo Reginy Soukupové - Kachní stehna v medovém závoji se staropražským zelím - Knedlíky udělala z prášku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Reality show Prostřeno! Recept na hlavní jídlo Reginy Soukupové - Kachní stehna v medovém závoji se staropražským zelím - Knedlíky udělala z prášku

Fotografie
Fotografie (internal)

Svérázná kartářka Zdena Regina Soukupová (47) je milovníci všeho masitého, tučného a nezdravého. Menu plné masa se proto rozhodla servírovat i v pořadu Prostřeno! (dnes v 18 hodin na TV Prima). O soutěžních 25 tisíc korun bojovala pomocí uzeného jazyku s křenem, kachny na medu a hraběnčina jablkového koláče.

Regina Soukupová je rozvedená a vařit ji naučil její bývalý manžel. V současnosti kuchtí většinou o víkendu, kdy k ní na návštěvu chodí přátelé a ona je vždy dobře pohostí.

„Nejraději vařím typickou českou kuchyni, ráda improvizuji a jsem velký žrout. Miluji bifteky, argentinskou kuchyni a nakládané papričky. Nemusím sladká jídla a těstoviny,“ popsala své chutě Regina.

Protože je profesí kartářka, na svou účast v soutěži si dokonce vyložila karty! „Vyšlo mi, že mým největším soupeřem bude chlap,“ přiznala Regina obavy z všeuměla Ctibora, který vařil včera.

V kuchyni temperamentní žena dost nemile překvapila. Červené zelí použila z konzervy a bramborové knedlíky byly dokonce z prášku! „Nestíhám, tak musím vyrábět z polotovaru,“ přiznala se svým pověstným klidem. Její kachna přesto sklidila úspěch a Regina doufá, že si výhru vybojuje. Za penízky ze soutěže by ráda jela s dcerou na dovolenou k moři.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.