PROSTŘENO! - Lucie zkolabovala po předkrmu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

PROSTŘENO! - Lucie zkolabovala po předkrmu!

Přivolaná záchranka odvezla Lucii  do nemocnice
Přivolaná záchranka odvezla Lucii do nemocnice (TV Prima)

Kolaps! Jedna ze soutěžících kulinářského pořadu Prostřeno (Prima, čtvrtek 18.00), zdravotní sestra Lucie Koudelková (29) se po předkrmu málem skácela k zemi. Po jídle na ni šly mdloby. Příčinou zhroucení ale překvapivě nebyly zkažené potraviny, ale totální vyčerpání!

Maminka čtyřleté Lucky si po předkrmu začala stěžovat na to, že se jí točí hlava. „Později se přidaly pocity zimy a horka, soutěžící se navíc hůře dýchalo. Její stav se ale nadále zhoršoval, a tak štáb zavolal záchranku,“ uvedl zdroj ze zákulisí pořadu Prostřeno vysílaného na Primě.

Sanitka Lucii odvezla do nemocnice, kde dostala infuzi a lékaři diagnostikovali vyčerpání organismu. Není divu. Koudelková kromě natáčení chodila každý den na noční směny do nemocnice. Do toho se starala o čtyřletou dceru Lucii a samozřejmě i o domácnost. „V nemocnici si ji přes noc nenechali. Na natáčení se vrátila až druhý den, kdy ochutnala zbylé chody a bodovala,“ uvedla Anna Bezděkovská z tiskového oddělení televize.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.