Prostřeno: Ondřej a Lucie - láska na první sousto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Prostřeno: Ondřej a Lucie - láska na první sousto!

Ondřej a Lucie - díky pořadu Prostřeno se dali dohromady!
Ondřej a Lucie - díky pořadu Prostřeno se dali dohromady! (reprofoto TV Prima)

Prostřeno vás přesvědčí, že láska prochází žaludkem. Mezi Lucií a Ondřejem to během večeře začně tolik »jiskřit«, že se s nimi ostatní obávají zůstat v jedné místností...

Úterní hostina u Richarda Lukeše se odehraje v ložnici, snad proto se mezi jeho hosty začnou projevovat vzájemné sympatie. „Ondra, to je blázen, s tím jsme si padli nejvíc,“ prohlásila zamilovaně Lucie.

„Už na sebe mají i telefonní čísla,“ prozradila jejich konkurentka Petra. „Jiskří to tam mezi Ondrou a Luckou, nerada jsem s nimi sama v místnosti,“ dodává Lucie Kučerová. Kam až dospěje sbližování dvou soutěžících? Lucie by si mněla na Ondřeje dát pozor. V cizí ložnici ho totiž velmi zaujala kámasútra…

Richard se zamilovanými pohledy nenechal rozhodit a připravil svým hostům »sladké« menu. Nasládlé jsou totiž nejen jeho Míša řezy, ale také maso na medu se zázvorem a dokonce i zeleninový vývar. Největším překvapením večera bude narozeninová oslava, s níž soutěžící nepočítali.

Nakolik se »jiskření« mezi Lucií a Ondřejem projeví v hodnocení konkurence? Bude zamilovaný pár taktizovat? Sledujte Prostřeno v 18 hodin na Primě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.