Zpěvačka Iveta Bartošová: Bude vařit na Primě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěvačka Iveta Bartošová: Bude vařit na Primě!

Iveta bude kuchtit v pořadu Prostřeno.
Iveta bude kuchtit v pořadu Prostřeno. (Aha! – Martin Hykl)

Když se minulý týden zpěvačka Iveta Bartošová (44) omluvila z plánovaného natáčení »primáckého« pořadu Nikdo není dokonalý Speciál, šuškalo se, že od televize dostane půlmilionovou pokutu a už si na ní neškrtne. Opak je ale pravdou! „Iveta bude hlavní hvězdou jejich pořadu o vaření Prostřeno. Natáčí už tento týden,“ prozradil deníku Aha! zdroj z televizní stanice.

V pořadu vystupuje vždy pět amatérských kuchařů a kuchařek a navzájem se zvou na večeři. Iveta ale dostala výjimku a bude moci kuchtit na neutrálním území. „Nezlobte se, ale o konkrétních věcech nemohu mluvit, mám to zakázané.

Ale je pravda, že s Primou navazujeme velmi úzkou spolupráci, ty fámy o nějakých rozporech mezi námi jsou nepravdivé. Už jsme také domluveni, že Nikdo není dokonalý natočíme, jen to bude později,“ reagovala Iveta, která si o víkendu zazpívala poprvé po dlouhé době před veřejností – její koncert na Dnech otevřených dveří slovenské televize Markíza sledovalo 37 tisíc diváků…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.