Jiřina Bohdalová po oslavách 80. narozenin!: Už zase točí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jiřina Bohdalová po oslavách 80. narozenin!: Už zase točí!

Jiřina Bohdalová a její dvorní režisér Zdeněk Zelenka.
Jiřina Bohdalová a její dvorní režisér Zdeněk Zelenka. (Aha! – Dan Černovský)

Skončily oslavy 80. narozenin Jiřiny Bohdalové a herecká legenda je už zase na place!

Spolu se svým kamarádem, režisérem Zdeňkem Zelenkou (56) natáčí další díly detektivní série Ach, ty vraždy!, kterou loni s velkým úspěchem odvysílala Česká televize. A diváci se mají rozhodně na co těšit, Bohdalka si totiž »střihne« dvojroli!

Herečka v cyklu představuje advokátku na penzi Květu Kalendovou, která pomáhá vyšetřovat zločiny svému vnukovi, profesionálnímu kriminalistovi. „V dalších dílech se objeví moje sestra, která je mi podobná jako vejce vejci, takže hraji dvojroli. Je to trochu komplikovanější, ale moc mě to baví,“ prozradila deníku Aha! Bohdalová, která včera natáčela epizodu, v níž půjde po krku »padouchovi« v podání Miroslava Etzlera (46). Před kamerami se objevili i František Němec a Jiří Štěpnička.

Otevřeným koncem epizod se režisér jistí pro případ, že by se televize rozhodla natočit ještě další díly. „Netroufám si říct, jestli to vůbec bude pokračovat. Televize toho točí pořád míň a míň, zřejmě kvůli penězům.

Tak uvidíme...,“ zamýšlí se herečka, která se díky dlouholetému přátelství se Zelenkou tak trochu podílí i na scénáři. „Já vždycky čekám, až to Zdeněk vymyslí, napíše, a pak jsem jedna z prvních, kdo to čte.

Potom si na to sedneme a já mu otevřeně řeknu, co mi tam vadí, a co bych tam ráda měla. Ale psát já neumím, v tom ho obdivuji,“ přiznává Bohdalová. Nové dva díly zatím pětidílné série ČT, která loni na podzim drtila konkurenční Novu i Primu, se na obrazovkách objeví příští rok.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.