ULICE - Maciuchová vs Brodská: Nakonec zaplatí obě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

ULICE - Maciuchová vs Brodská: Nakonec zaplatí obě!

HANA MACIUCHOVÁ
HANA MACIUCHOVÁ (TV Nova)

Ústřední tváře »nováckého« televizního seriálu Ulice – odcházející Tereza Brodská (42) a Hana Maciuchová (65), která se naopak před kamery vrací – jsou doslova rodinným stříbrem televize Nova.

Komerční televize ví, že obě dámy jsou tahákem pro diváka, a proto klidně zvýší investice do seriálu.

„Herečky, jako jsou Hana Maciuchová a Tereza Brodská, bude TV Nova vždy chtít ve svých projektech mít a bude připravena investovat jak energii a úsilí, tak svou silnou značku a v neposlední řadě i finance,“ přiznala tisková mluvčí Novy Michaela Fričová poté, co prosákly informace, že kvůli seškrtanému rozpočtu může natáčet vždy jen jedna.

Snem Novy je však mít obě na obrazovce současně. Osobní důvody obou hereček to však nedovolují. Ve chvíli, kdy televizi opustí Tereza Brodská, jež má namířeno do kulinářského pořadu, se vrátí do Ulice Hana Maciuchová.

„Ještě pár obrazů a scén natočí obě dámy současně a měly by se dokonce potkat ve stejném časovém období, pak ale Tereza seriál opravdu opustí,“ dodala Fričová.



Přečtěte si
alixie
13. 5. 2011 • 09:53

Také nemám ráda, když některá z hlavních postav v seriálu přejde za větší peníze do jiného seriálu. Je to jako s politiky, kteří za nějaké výhody přebíhají z jedné strany do konkurenční strany. Vážím si lidí, kteří mají charakter. Ale bohužel, peníze jsou nejmocnější a hloupá zdůvodnění přeběhlíků jak seriálových, tak politických to nespraví.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.