Jaroslava Obermaierová: Nebýt Ulice, zůstala by na ulici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jaroslava Obermaierová: Nebýt Ulice, zůstala by na ulici!

S kolegyněmi z Ulice Ulice
S kolegyněmi z Ulice Ulice (Archiv TV Nova)

Herečku Jaroslava Obermaierová (65) by nabídka konkurence k odchodu ze seriálu Ulice nikdy nepřiměla. Je si totiž dobře vědoma toho, že by jí změna mohla připravit o stálý příjem

Postava Vilmy Nyklové z Ulice jen tak nezmizí. Obermairové tolik přirostla k srdci, že by se s ní nerada rozloučila. „Já si myslím, že to není dobré, když herci přebíhají ze seriálů. Lidé si pak pletou postavy,“ řekla herečka magazínu Aha! TV.

Vstřícnost k divákům však nebude jediným důvodem, proč chce Obermaierová stůj co stůj zůstat na Nově. Ulice má zavedené publikum a herečka se tak nemusí bát, že přijde o práci. „Mám Ulici a jsem za ni ráda. Hrát v seriálu na Nově, Primě i ČT není dobré. Ani pro diváky, ani pro nás!“ zohlednila představitelka Vilmy Niklové svůj vlastní zájem.

Obermaierová se nedávno musela přestěhovat do menšího bytu, aby ušetřila za nájem. „Přiznám se, že peníze potřebuji. S osmitisícovým důchodem bych to neutáhla, takže za práci jsem ráda,“ dodala herečka.



Přečtěte si
hejhej
13. 5. 2011 • 11:16

Dříve se za hraní v serálů tolik neplatilo jako dnes.Ale je mi to jedno.Paní Obermaierová je vynikající herečka,bylo by škoda,kdyby nehrála a cpali by seriálu přitroublé missky.

konvalinka34
13. 5. 2011 • 08:52

dělá ze sebe chudinku?! Vždyť hrávala úplně ve všem, proč si nešetřila? Dnes mají lidi mnohem menší mzdy a mají si šetřit na důchod, ona to nedělala? Ještě před 3 lety psala, jak je věrná zákaznice v jednom zlatnictví na Seifertově ul. na Žižkově!!Tak ať to zlato nyní prodá, bude mít na chleba, nejspíš s lososem. Že se přestěhovala do menšího bytu? No a co? Je sama, syn bydlí jinde, nemusí mít 3+1. A taky má dost velkou chalupu, na co si stěžuje, může bydlet i tam. M8 malý důchod, že s ním nevystačí? Mnoho lidí MUSÍ vystačit!!!Já si naopak přeji, aby z Ulice odešla, už jí fakt nesnáším.

fryda
13. 5. 2011 • 08:28

ale asi si na na sociální pojištění platila minimum, jako všichni co jsou na volné noze. Potom naříkají jak mají málo. Z dřívějších seriálů (30 případů...) a.t.d. musí mít slušně nasušíno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.