Ondřej Soukup slaví 60! Že ale vypadá dobře, co? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ondřej Soukup slaví 60! Že ale vypadá dobře, co?

Ondřej Soukup
Ondřej Soukup (Aha! – Marek Pátek, ondrejsoukup.cz)

Skladatel Ondřej Soukup, který si širší oblibu získal zejména svým působením v porotě prvních dvou ročníků soutěže SuperStar, dnes slaví šedesátiny!

Je jedním ze zakladatelů Pražského výběru, jedenáct let strávil v doprovodné kapele Karla Gotta (71) a složil hudbu pro dvě desítky filmů. Se svou stávající manželkou, textařkou Gábinou Osvaldovou (57), jsou podepsáni pod většinou písní Lucie Bílé (45) a stvořili spolu například i úspěšný muzikál Johanka z Arku.

Spolu také vychovali syna Františka (27), který jako správné jablko nepadl daleko od stromu a působí v kapele Nightwork. Přestože je Soukup oficiálně stále ženatý s Osvaldovou, jeho životní partnerkou je již řadu let zpěvačka Lucia Šoralová (34).

Soukup je známý coby workoholik, když si ale přeci jen chce odpočinout, sedne do letadla. Létání je pro něj vášní a coby pilot ve svém malém letadle již navštívil i marockou Casablanku.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.